Widok
Nie wierzcie w promocje.
Niestety, to co dziś mnie spotkafło w tej resturacji to wtopa która w mojej ocenie dyskwalifikuje każdy rodzaj biznesu. Mianowicie chodzi o to iz Pani zamiast soku dala nam napój pomaranczowy (zostało to wymienione) wczesniej zawsze był to sok pomaranczowy tak jak nazwa w menu.
Przy placeniu okazało się ze nie dostalismy rabatu (17 zl przy rachunku na 71 zl) gdyz Pani stwierdzila ze nie spelnilismy warunku godzinowego po udowodnieniu przez nas ze jednak wypelnilismy zalozenia promocji Pani stwierdzila ze rabat jest dobra wola wlascicieli :-)
Szkoda mi tylko sympatycznego Pana na ktorego wczesniej trafialismy ( chyba wlasciciel a Pani to zona).
Nie polecam dla mnie proba oszczedzania na kliencie (vide napoj zamiast soku) albo promocje widmo i tak suma sumarum
przynosza strate nie zysk.
Przy placeniu okazało się ze nie dostalismy rabatu (17 zl przy rachunku na 71 zl) gdyz Pani stwierdzila ze nie spelnilismy warunku godzinowego po udowodnieniu przez nas ze jednak wypelnilismy zalozenia promocji Pani stwierdzila ze rabat jest dobra wola wlascicieli :-)
Szkoda mi tylko sympatycznego Pana na ktorego wczesniej trafialismy ( chyba wlasciciel a Pani to zona).
Nie polecam dla mnie proba oszczedzania na kliencie (vide napoj zamiast soku) albo promocje widmo i tak suma sumarum
przynosza strate nie zysk.
Moja ocena
Gold Town
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6