Widok

Niedziela 07.08.2011 Peron skm Gdynia Leszczynki

Możliwe, że wierzę w cuda i nigdy Cie nie znajdę, ale warto spróbować:)
Możliwe, że jesteś zajęta, ale lepiej o tym wiedzieć niż żyć w nieświadomości :)
Nie wiem od czego zacząć, ale najprościej będzie nap, że szukam dziewczyny która wczoraj do mnie zagadała na peronie skm Gdynia Leszczynki. Czekała na pociąg tak jak ja, niestety w inną stronę:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie ktoś pomyśli,że zwariowałem szukając jej na forum, że przecież mogłem zagadać o numer itd. Niestety nie zdążyłem tego zrobić i bardzo żałuję, bo dziewczyna była moim ideałem. Miała naturalne ciemne kręcone włosy, naturalne paznokcie, nie była opalona, wyzywająco ubrana, nie miała nawet makijażu a mimo to była cudowna:D ten....głos....
Jeśli ktoś ma sąsiadkę, siostrę koleżankę która jest do niej podobna to niech nap. Może to właśnie o nią chodzi. Nie nap wieku bo ciężko określić, ale w granicach 19-24. Ciężko określić bo przypadkowo usłyszałem krótką rozmowę przez telefon z której mogło wynikać, że ma dziecko więc możliwe, że też ukochanego, ale trzeba myśleć pozytywnie.
Widzę, że nikt mi nie pomoże:(
zagadala tylko a ty co juz slub chcesz brac ? moze do super faceta jechala na male rikitiki co ma Bmw i super ciuchy i fure szmalu a pociagiem jechala przypadkiem bo jej sie leksus zepsul !!!!!!!!! a ty myslisz ze wezmie kolesia co skm-ka do szkolki jezdzi ???? kup sobie wypasione BMW to co dzien jakas do ciebie zagada i to ciebie bedzie szukac .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeśli kupię BMW to będą za mną latały takie żałosne dziewczyny jak Ty a ja szukam kogoś na wysokim poziomie:) Wszystkiego można się dorobić a jeśli chodzi o szkołę to są wakacje jak by ktoś nie zauważył no..ale jak się skończyło tylko podstawówkę to się nie ma co dziwić:) Poza tym nawet jeśli się uczę to jest to tylko na plus:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Współczuję sytuacji, też kiedyś podobne chwile przeżywałam... u mnie niestety skończyło się niepowodzeniem, ale za Ciebie będę 3mać kciuki, bo w końcu "wszystko jest możliwe" !!!
Powodzenia i wytrwałości życzę:)
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

wszystko sie moze zdarzyc...gdy glowa pełna marzen! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj..tak wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń..Tylko żeby na marzeniach się nie skończyło:(
jednak amorek wszedzie na nas czycha...i to jest zdumiewajace!
kto to pamieta co bylo w niedziele 7 sierpnia??
Może my nie pamiętamy ale dla co niektórych, to może być dzień kiedy spotkało się przystojniaka na peronie skm. Co prawda, już dużo czasu minęło ale może jeszcze się odezwie;)

Problem w tym,że Ona tu nie zagląda.
Tutaj przeważnie bywają panie w stylu powyższej "Joli " , z którymi nie ma o czym rozmawiać.
Sprzeciw! Ja nie jestem pokroju "powyższej Joli" a jednak tutaj zaglądam...

Ale rozumiem o co Ci chodzi,
Podrowionka

Co jak co, ale nie spodziewałam się takiego zachowania po facecie. No, ale człowiek uczy się całe życie. Jedno pytanie skąd wiesz, ze miała naturalne włosy?
Życzę powodzenia w szukaniu. :))
Racja, faceci w większości nie są marzycielami ale widocznie też takie ewenementy się zdarzają ;))

Bo jestem fryzjerem..Wystarczy??Masz racje człowiek uczy się całe życie, wiesz o tym dobrze bo doświadczasz to na sobie;)
To zauroczenie to chemia, pociąg seksualny, nie myl tego z miłością.
Tak to chemia, jak ją tylko zobaczyłem to marzyłem o wspólnie spędzonej nocy..masakra. Zaimponowała mi czymś innym, niż wielki dekolt, ale kto się z czymś takim nie spotkał ten nie zrozumie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam ale dla mnie jesteś "frajerem" . Fajna dziewczyna sama przejmuje incjatywę i zrobiła ten najtrudniejszy krok w twoim kierunku. A co Ty dalej zrobiłeś ..... ?
do góry