Widok

Niedziela czynu społecznego

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania głównej ul. Wybickiego z piasku jaki pozostał po zimie. Wszak mamy już koniec maja, niebawem w piasku jaki zalega na jezdni zaczną rosnąć drzewa i krzewy. Niech każdy przyniesie miotłę i wiaderko! Razem stawimy czoła trudnościom jakie stają na drodze dobrobytu naszej gminy!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kielno już dawno posprzątane po zimie. A Bojano jak zwykle olane!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie, przetarg ogłaszają, we wrześniu pomamiatają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież w kolejnych latach też będzie po zimie piach po co sprzątać. Syzyf na emeryturze
Przecież w kolejnych latach też będzie po zimie piach po co sprzątać. Syzyf na emeryturze. Bojano musi się wyróżniać, będzie wszędzie piach na jumbach, asfalcie i pod w oczach, ustach. Wiocha to wiocha
Poniekąd podzielam zdanie osób powyżej - zaraz znowu zima i znowu będzie piach. Ja na podobnej zasadzie przestałem używać papieru toaletowego, bo po kilku godzinach znowu idę do WC. Tzrymajcie się cieplutko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A już myślałem, że gmina sprzątnie Wybickiego. Dzień przed Bożym Cialem zaczęli sprzątać... kawałek ulicy, jedna stronę od kosciola do skrzyżowania z Warszawską gdzie szła procesja. Ta gmina jest lepsza niż Bareja!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry