Od złożenia u nich mojej sprawy nie potrafią uzyskać potrzebnych informacji do ściągnięcia środków od mojego dłużnika. Najlepsze jest to, że ponad pół roku czekam na ustalenie numeru pesel dłużnika, a jak już komornik dostał pismo z biura adresowego, to w owym dokumencie było napisane w skrócie, że jest wiele osób o takim imieniu i nazwisku i nie podadzą numeru pesel - czy komornik pierwszy raz pisze takie pismo i nie wie jaka będzie odpowiedź?! Pragnę nadmienić, iż gdyby chciało mu się na moją prośbę wcześniej dokonać czynności terenowych to mój dłużnik jeszcze prosperował pod wskazanym adresem! Nie rozumiem też czemu mając imię i nazwisko, oraz numer NIP dłużnika nie można ustalić numeru pesel będąc komornikiem - osobą kompetentną do uzyskiwania tego typu informacji z urzędów. Ponadto o wszystko muszę się prosić, żeby podjęli jakiekolwiek działania, bo inaczej sprawa by się z miejsca nie ruszyła wcale, co ironicznie nie odbiega od rzeczywistości. Podsumowując działanie tego komornika polecam zaciąganie długów przez przedsiębiorców, żeby później zmienić adres firmy, a przynajmniej opisany komornik nie będzie mógł sobie z tym poradzić! Odradzam wszystkim świadczone tu usługi!