Widok
Niemiła niespodzianka...
Na wstępie chciałem nadmienić, że nie mam zastrzeżeń co do samego asortymentu bo ten zapewne jest szeroki. Zakupu dokonałem w sklepie stacjonarnym kupując kilka żarówek ledowych do samochodu. W trakcie rozmowy ze sprzedawcą zostałem kilkukrotnie poinformowany, że żarówki powinny działać ale może się zdarzyć, że pojawią się błędy (symbol przepalonej żarówki). Sprzedawca zapewniał żebym w takiej sytuacji zjawił się ponownie w sklepie i postara się znaleźć wówczas rozwiązanie. Sprawdził się najgorszy wariant - żarówki albo nie świecą właściwie (brak detekcji polaryzacji - mimo zapewnień sprzedawcy) lub powodują błędy. Pojechałem ponownie - jednak tutaj spotkało mnie niemiłe rozczarowanie. Nowy sprzedawca nawet nie zgłębił tematu - od razu poinformował mnie, że w sklepie stacjonarnym zwrot towaru nie jest możliwy i ma do tego prawo. Wszystko się zgadza - prawo jest po Pana stronie natomiast ja zostałem z garścią bezużytecznych żaróweczek za blisko 50 PLN, które mogą wrzucić do kosza bo w moim aucie nie świecą właściwie. Następnym razem pozostaje mi jedynie udać się do innego sklepu gdzie obsługa klienta i chęć rozwiązania problemu będzie priorytetem. Niestety polecić nie mogę...
Moja ocena
Interlook
kategoria: Tuning
obsługa: 1
asortyment: 5
jakość usług: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.4
* maksymalna ocena 6