Widok
Nieoświetlone drogi w Trójmieście?
Zastanawiam się, gdzy w Gdyni, Sopocie i Gdańsku są nieoświetlone i ruchliwe drogi?
Zaczynam ja: ul. Jabłoniowa i ul. Warszawska, ul. Starogardzka,
Może ktoś wie coś o Gdyni.
Zaczynam ja: ul. Jabłoniowa i ul. Warszawska, ul. Starogardzka,
Może ktoś wie coś o Gdyni.
oj dabrowa wcale nie jest tak dobrze oświetlona, hm w sumie nie wiem dokladnie co to za rejon ale za Kaczymi Bukami jak sie jedzie w strone Chwaszczyna, jest nieswietlona ciasna droga pod górkę, bez pobocza i w nocy jak ida piesi to nic nie widac jezeli nie wlaczysz dlugich, a niestety czas zdarzy sie samochod z naprzeciwka, wtedy to juz totalnie nic nie widać. do tego jeszcze wprowadzili tam 70km/h (co popieram) ale ja jadąc tamtędy za każdym razem modle się o to żeby nikogo nie potrącić Gdyni już nie obchodzi ten kawałek drogi chociaż należy do niej
"oj dabrowa wcale nie jest tak dobrze oświetlona, hm w sumie nie wiem dokladnie co to za rejon"
Piszesz że nie jest dobrze oświetlona a dalej że nawet nie wiesz gdzie to jest... no comment, a ten odcinek który opisałeś jest dokładnie w drugą stronę od tej dzielnicy. Poza tym nie napisałem że jest dobrze oświetlona bo na sojowej nadal pali się co któraś lampa a osiedla szeregowców na końcu miętowej jest w ogóle nie oświetlona. Jednak główna droga czyli rdestowa oraz nowowiczlińska ( poprawcie mnie bo dokładnie teraz nie pamiętam czy ta druga się tak nazywa) są bardzo dobrze oświetlone na całej dzielnicy.
Piszesz że nie jest dobrze oświetlona a dalej że nawet nie wiesz gdzie to jest... no comment, a ten odcinek który opisałeś jest dokładnie w drugą stronę od tej dzielnicy. Poza tym nie napisałem że jest dobrze oświetlona bo na sojowej nadal pali się co któraś lampa a osiedla szeregowców na końcu miętowej jest w ogóle nie oświetlona. Jednak główna droga czyli rdestowa oraz nowowiczlińska ( poprawcie mnie bo dokładnie teraz nie pamiętam czy ta druga się tak nazywa) są bardzo dobrze oświetlone na całej dzielnicy.
kurcze nooo oszczędzaja chyba bo faktycznie na drogach nawet w dolnej części Słowackiego ciemnooo , na obwodnicy tez co trzecia lampa przy zjazdach się świeci ,zjazd z obwodnicy na Kowale tez prawie nieoświetlony ..... no gdzie się nie ruszyć tam świeci co druga lub co trzecia lampa ... w tym roku to jakiś koszmar poprostu
w dodatku kretyńska wysepka w połowie tej drogi przy zjazdach do firm
której w tych ciemnościach nie widać i można się nieżle przekręcić do rowu - od dróg mamy po prostu debili...moje dziecko logiczniej myśli.
nie wiem tylko dlaczego wybory wygrał Adamowicz-człowiek który spokojnie pozwolił na sparaliżowanie ruchu na słowackiego i kartuskiej,nie jest to jego pierwsza kadencja - można było pomyśłeć o zabezpieczeniu płynności ruchu przed wbiciem przysłowiowej łopaty.
której w tych ciemnościach nie widać i można się nieżle przekręcić do rowu - od dróg mamy po prostu debili...moje dziecko logiczniej myśli.
nie wiem tylko dlaczego wybory wygrał Adamowicz-człowiek który spokojnie pozwolił na sparaliżowanie ruchu na słowackiego i kartuskiej,nie jest to jego pierwsza kadencja - można było pomyśłeć o zabezpieczeniu płynności ruchu przed wbiciem przysłowiowej łopaty.
remont na Karczemkach