Widok

Nieplanowane

Nieplanowane Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Nieplanowane.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Film niezwykle poruszajacy już od pierwszych minut.. mną wstrząsnął, choć od zawsze jestem na życiem, po prostu nie da się przejść obok tego obojętnie. Polecam wszystkich, każdego z osobna. Mam nadzieję, że choć jedna kobieta dzięki tym scenom uchroni swoje dziecko przed tak okropnym cierpieniem. Po tym filmie zamierzam jeszcze głośniej bronić życia, niezależnie od wyzwisk, wyśmiewania i obrażania przez kobiety takie jak te z czarnych marszy . Wierzę, że wystarczy nie robić nic a zło zwycięży.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

Oli w odpowiedzi

Kochana, czemu jesteś taka cyniczna, a mówisz, że znasz prawdę! Pomyśl najpierw. Przeczytaj coś na ten temat powaznego i wtedy zabieraj głos. Szkoda mi ciebie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam

Bardzo dobrze zrobiony film. Polecam, zwłaszcza dla wątpiących. Dodatkowo pokazano jak wielkie znaczenie ma wsparcie mocno scementowanej rodziny.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 13

Bóg istnieje

I kocha właśnie Ciebie :)!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Otwórz oczy

Otwórz oczy i zobacz prawdę. Całkowicie obnażone klamstwo na temat planowania rodziny i usuwania ciąży... każda kobieta: matka siostra córka przyjaciółka - ma obowiązek zobaczyć ten film. Polecam na youtube dużo informacji na temat Abby Johnson
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 15

Polecam,

Bardzo dobry film
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pokolenie Avengersow wytyka niezgodności medyczną. Kurtyna. Jest to film fabularny i w mojej ocenie należy go rozpatrywać w kategoriach moralnych, a nie medycznych. Jest sporo seriali sci-fi i jakoś nikomu to nie przeszkadza, że z punktu widzenia nauki to co tam jest pokazywane jest czystą fikcją i ma za zadanie pokazać rozterki moralne i interakcję pomiędzy innymi ludźmi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Aborcja to zabieg medyczny. Tom jeżeli bliska Ci kobieta (siostra, partnerka, żona, przyjaciółka, kuzynka) by) aby w 3 tygodniu w ciąży i okażałoby się, że jest ciężko chora. Podjęcie leczenia kobiety równałoby się z obumarciem płodu. Bez podjęcia leczenia kobieta umiera, a z nią płód lub nagrodzone dziecko zostaje bez matki. Co wybierasz? Dla mnie skazani kobiety na śmierć to morderstwo. Napisałeś aborcja=zabójstwo......
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czekam na rzetelny film o tej tematyce. Niestety ten taki nie jest.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zgodnie ze znanym mi nazewnictwem medycznym aborcja to zabieg.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Gabinety terapeutów są pełne kobiet z depresją poporodową, czy w kryzysie wynikającego z nieradzeniem sobie z rolą macierzyńską. Są pełne kobiet nieradzących sobie z przymusem rodzenia dzieci, które są wynikiem gwałtu lub nieskuteczne antykoncepcji. Jednak to nie jest przesłanka, żeby komuś zabronić rodzić. Dajmy prawo wyboru. To kwestia trudna i osobista. A dla kobiet po zabiegu często najtrudniejsze są przekazy o "morderstwie" , ocenianie kobiet.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ale już od dawna wiadomo, że "Niemy krzyk" był manipulacją. Przyznali to twórcy filmu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z aktualnej wiedzy medycznej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film nie jest dokumentem i w takich filmach historia jest podkoloryzowana. I to jest ok. Jednak przeliczanie faktów medycznych nie jest akceptowane. Zresztą można poczytać w sieci np. skany wypowiedzi Aby z jej fb, wypowiedzi jej współpracowników które są sprzeczne z tymi z filmu. Prawda pewnie leży po środku.
Zgodnie z obowiązującą wiedzą jednak płód.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Oczywiście, że na życie człowieka okres płodów oraz pierwsze lata życia. Jednak podpisując się jako "psychoterapeutką" wie Pani, że płód odczuwa emocje matki i chcoażby wzrost u niej kortyzolu. Nie rozpoznaje sami niebezpieczeństwa, dość długo nie odczuwa bólu, gdyż jego układ nerwowy nie jest wykształcony. I jak Pani wie wielki wpływ na życie emocjonalne człowieka ma to, gdy matka jest zmuszona do porodu. Na jej zresztą również. Decyzja o aborcji jest trudna i indywidualna, myślę, że nikt nie może jej oceniać.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

To jest film fabularny, czyli nie wszystko jest prawdą. Zresztą dość dużo można poczytać o nieścisłościach w tej historii. Ale to film i ok, jednak zmanipulowane informacje dotyczące wiedzy medycznej przekreśla film.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Polecam.

Bardzo wiele młodych par było na seansie, nie tylko seniorzy. Film daje do myślenia.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 12

taaak?

Twój stary nie jest najtęższym umysłem, więc jego opinia nas nie interesuje. Ludzie myślący racjonalnie, zawsze podważali i podważać będą religię. Dobrze, że z biegiem lat wymiera pokolenie ogłupione wiarą, ale trochę to jeszcze zajmie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Majcz

g*wniany film dla ludzi z niską inteligencją, tyle w temacie.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 59

Inne tematy z forum Filmy

Backrooms. Bez wyjścia (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Backrooms. Bez wyjścia . Przeczytaj o filmie.

Michael (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

Wypadek fortepianowy (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wypadek fortepianowy . Przeczytaj o filmie.

do góry