Widok

Nieplanowane

Nieplanowane Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Nieplanowane.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny dzień ta sama, skrajna opinia...

... czy to jakiś automat wrzuca wciąż te same lewackie recenzje?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Możliwe

Jeżeli chcesz zobaczyć czy to na pewno niemożliwe, że dziecko ucieka przed aborcją zobacz amerykański dokumentalny film pt. Niemy krzyk, nakręcony w 1984 roku. Jest to pierwszy film przedstawiający zabieg aborcji dokonany przy pomocy techniki ultrasonograficznej. Przedstawia zabieg przerwania ciąży w trzecim miesiącu, oglądany na monitorze aparatu USG
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To w jakim kraju żyjesz zawdzięczasz ludziom którzy oddali za niego życie,a życie dała Tobie matka daj prawo innym dlaczego uważasz że ten przekaz to propaganda to historia na faktach opowiedziana szczerze,daj ludziom prawo do swojego myślenia i przeżywania!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wysoka inteligencja? Rozumiem że jesteś osobą o wysokiej inteligencji,nie to, co prymitywni ludzie,którzy pokazują jakieś śmieszne wyrzuty sumienia,sumienie? dylemat moralny? To dla prymitywów rozumiem? Może daj prawo innym do pokazania swoich prawdziwych przeżyć nawet jeśli myślisz inaczej, nie nazywaj ich ludźmi z niską inteligencją, to nic z inteligencją nie ma wspólnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Życie pewnie nie rozpieszcza,tyle nienawiści i goryczy w Tobie, przyjmij prawdę nawet jeśli jest tak bardzo bolesna!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz błędne inf

Akurat to prawda. Wystarczy poczytać. Dziecko automatycznie wyczuwa zagrożenie i się odsuwa od narzędzia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobry film

Polecam każdemu!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

to propaganda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Temat ważny, ale film słaby.

Słabo nakręcony film na temat ważnej sprawy jaką jest aborcja.
Polecam to tym wszystkich feministką, co krzyczą , że chcą mieć "wybór".
Odpowiedzą bardzo szybko na temat filmu. Jednostronnie przedstawione - i będą miały rację, co nie zmienia faktu, że aborcja jest straszna. No ale przyszliśmy na film a nie spierać się o ideologię, a film tak : operatorsko słaby, aktorsko słaby, muzyka słaba. Historia też słaba, przewidywalna.
Jako film to chyba strata czasu, równie dobrze można sobie jakieś dokumenty pooglądać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Jedynie co dobre w tym filmie to to że jest - brawo za odwagę reżyserską.

Poza tym kiepa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

fajne :-)

trafne spostrzeżenie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, wart jest obejrzenia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak można coś takiego puścić w kinie

Już od samego początku pokazana jest aborcja w 13 tygodniu życia, wytrzymałam 20 minut i wyszłam pierwszy raz w życiu z seansu, nie da się tego oglądać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19

Mozliwe. To samo w latach 1980-1990 mówil Bernard Nathanson

Ginekolog-aborconista, który zobaczywszy na USG zachowanie dziecka w trakcie usuwania ciązy stał się jednym z aktywistów Pro-Life. "Nakręciłem ten film , aby pokazać, czym naprawdę jest przerywanie ciąży. Jestem odpowiedzialny za 75 tysięcy sztucznych poronień wykonanych w prowadzonej przeze mnie klinice. Lecz obecnie nawróciłem się na stronę obrony życia. Nie jestem ciemniakiem ani człowiekiem prymitywnym. Nie jestem katolikiem ani protestantem. Jestem żydem i w dodatku kompletnym ateistą. Moje nawrócenie nie jest podyktowane ani motywami religijnymi ani etycznymi: jest ono wyłącznie naukowe i technologiczne. Po prostu doszedłem do wniosku, że nie ma żadnej różnicy między 12-tygodniowym a 28-tygodniowym płodem. Powinny być traktowane kompletnie tak samo. Dokonanie zabiegu przerywania ciąży jest dzieciobójstwem. Zabijany płód doznaje takich samych cierpień jak dorosły torturowany skazaniec." Wystarczy wygooglowac nazwisko by przeczytac biografię, wikicytaty itd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra kobieto!

Kto Cię tak ogłupił?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No trudno.

Jesli ktos sie decyduje na morderstwo własnego dziecka i to tak maleńkiego i bezbronnego, to nie można tego inaczej nazwać. Wolna wola, wolny wybór - choć szkoda, że wola i wybór pojawiają się po, a nie przed rozłożeniem nóg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

jak jesz jajko - to jesz jajko czy kurczaka?

myślisz że jak napiszesz dziecko zamiast płód to zmienisz rzeczywistość? zlepek komórek nie jest człowiekiem, więc nazywanie płodu dzieckiem to podła manipulacja katotalibów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Filmy

Zaproszenie (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

Backrooms. Bez wyjścia (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Backrooms. Bez wyjścia . Przeczytaj o filmie.

Ojczyzna (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

do góry