Widok

Niepolecam lek. med. Ryszard Siemaszko !!!!

Bylem pierwszy raz i ostatni u tego lekarza.Lekarz ten jest bardzo nieprzyjemnym i opryskliwym czlowiekiem, niemilym, traktuje pacjenta jak kogos gorszego. Po zrobieniu badan nie kontynuowal leczenia, poco bo przeciesz nic mi niedolega. Totalna porazka. Place wszystkie skladki a czlowiek doczekal sie takiego ponizenia.Ludzie wpisujcie swoje opinie jezeli przezyliscie z tym lekarzem te same odczucia moze wreszcie ktos tym cos zrobi wyżej.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: -

jakość usług: -

wyposażenie: -

czas oczekiwania: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 26
A ja przeciwnie jestem bardzo zadowolona z tego lekarza...Mój 44miesięczny syn ma bardzo poważne AZS byliśmy u kilku lekarzy,którzy stwierdzali ,że to potówki (śmiech) gdzie ja sama wiedziałam ,że to nie możliwe ze względu na wygląd miał pokryte całe ciałko łącznie z rączkami i nóżkami w krostach a na szyjsce i uszkach dosłownie bąble z ropą i dopiero dr.Siemaszko nawet nie rozbierając synka stirdził co to jest-przepisał maść i sama nie wierzyłam oczom ranka następnego dnia-efekt był rewelacyjny poprawa o 50%!!!!!!!!Co do zachowania dr.ma specyficzne poczucie humoru ale przy kolejnych wizytach jego wizerunek rośnie:)
Zdecydowanie polecam tego lekarza:)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 8
A powinien dziecko zbadać dokładnie, więc to żadna pochwała.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
popieram! mój mąż był u niego bo od 3 miesięcy nie ustępował kaszel. Pan dr. zapytał czy jara marihuanę, kiedy mąż powiedział że nie to lekarz na to "to czas najwyższy zacząć". porażka.
ja też byłam u niego, mając 3 miesięczne dziecko które karmiłam piersią nie miałam siły podnieść dziecka totalne osłabienie organizmu, pan dr powiedział ze on nic nie moze mi przepisać jak karmię(jestem w stanie to zrozumieć) ale to że nawet mnie nie osłuchał i nie zbadał woła o pomstę do nieba!!!
tera jak słyszę że dziś on przyjmuje od razu rezygnuję z wizyty!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Polecam lekarza R.Siemaszko

Leczę się z rodziną u pana doktora od 2000 roku.
Mononukleozę zakaźną u mojego dziecka- stwierdził jeszcze, zanim potwierdziły to wyniki badań.
Słucha co do Niego mówi pacjent. Jeśli jest potrzeba !!! - kieruje na dodatkowe badania.
Jest lekarzem z doświadczeniem i serdecznie Go polecam.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
leczę się od wielu lat a córka wręcz ponad 20 i jest dobrze, proszę zwrócić uwagę że są też pacjenci specjalnej troski co są roszczeniowi i wydaje im się że się im należy - to oni wysiadują ciągle w poczekalniach i zawsze są niezadowoleni i oczywiście niezdrowi, żaden lekarz ich nie zadowoli i tyle
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zdecydowanie się zgadzam. Lekarz nieprzyjemny, chamskie odzywki. Jak opowiedziałam co mi dolega, zaczął straszyć mnie szpitalem. Co więcej, skierował nie na te badania co trzeba (zamiast tomografii wysłał mnie na rtg). Nigdy więcej nie umówię się na wizytę do tego pana. Odradzam wszystkim
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
lekarz rodzinny nie może wysłać na tomografię lub rezonans, tylko specjalista
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Doktor ma specyficzne poczucie humoru, ale nie zauważyłam, żeby był chamski, jak ktoś jest przewrażliwiony na swoim punkcie, to wszyscy wydają mu się chamscy. Jeśli chodzi o mnie- to nie mam żadnych zastrzeżeń, wysłuchał, wypytał o co trzeba i skierował na badania.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja polecam z calego serca!!!!

Dokladnie wczoraj Doktor byl u Mnie na wizycie domowej u bardzo pozytywnie Mnie zaskoczyl!2dni temu wypadl mi dysk a kiedy zadzwonilam do przychodni na Chelmie jakas Pani powiedziala mi ze najpierw musze zrobic rtg Bo inaczej to mi nie pomoze.tylko Jak skoro nie moge wstac nawet do toalety.Po wielu blaganiach umowila Mnie na wizyte domowa.no i przyszedl Doktor siemiaszko .Jak uslyszal ze Pani Doktor zalecila mi Czekac az przejdzie zlapal sie za glowe.powiedziala ze i owszem w dalszej kolejnosci rtg tk i neurolog Ale najwpierw trzeba pozbyc sie bolu.zbadal Mnie zapisal zastrzyki udzielil dokladnyc informacji Jak ma wygladac dalsze leczenie gdy juz minie bol.byl dokladny i okazywal zainteresowanie mimo calego dnia przepracowanego w przychodni.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
najleprzy lekarz godny polecenia zna sie na dzieciach i doroslych,nieowija w bawewelne i mowi prawde bez ceregieli najlepszy lekarz 1 kontaktu
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4
Serdecznie polecam. Konkretnie, rzeczowo i szybko. Trafna diagnoza i skierowanie na dalsze badania
bardzo dobry lekarz, moze dla kogos zdrowego ktory szuka dziury w calym jest za bardzo konkretny bo nie piesci z pacjentem tylko stawia diagnoze.Bardzo polecam pana doktora Siemaszke i zycze zeby inni lekarze byli chociaz troche do niego podobni. Zbigniew
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dr Siemaszko leczył mnie ponad 20 lat i jest świetnym lekarzem. Odkad doktor nie pracuje na Morenie leczy mnie ktos inny i jest bez porownania gorzej.

Chyba czas zaczac dojezdzaj na Chelm.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Leczyłam dzieci u Dr. Siemaszko i tez od jego odejście jestem niezadowolona z Przychodni Morena , moze ma dziwne poczucie humoru ale to nie ważne, ważne ze on po paru wizytach naprawde dobrze zna swoich pacjentów.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wspaniały lekarz , uwielbiam jego poczucie humoru

MASAKRA DR. SIEMASZKO

Totalna porażka. Cała ta przychodnia to jakaś pomyłka.
Rejestrować można się tylko tego dnia, którego lekarz przyjmuje rano, - oznajmia mi kobieta w rejestracji opryskliwie jak będę pierwszy to wejdę jako pierwszy (tylko szkoda, że żadna z Pań łaskawie nie odbiera telefonu ! )
Poszedłem poprosić lekarza Dr Siemaszko, żeby przyjął mnie na wizytę, widząc mnie i słysząc w jakim jestem stanie - powiedział
NIE BO ON MIAŁ 53 PACJENTÓW TEGO DNIA ... PRZED GABINETEM NIKOGO NIE BYŁO !!!
Polska SŁUŻBA zdrowia to porażka !! Ta przychodnia w szczególności !!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
bardzo polecam dr. Siemaszko leczylem u niego dzieci przez wiele lat, to prawda że ma specyficzny charakter, ale mi bardziej zależało na jego wiedzy a nie charakterze, szkoda że odszedł z Moremy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja polecam

Jeśli jest się idiotą to odczucia mogą byc takie jak powyzej.
Pan Dr Siemaszko jako jedyny od kilku lat lekarz zlecił szereg badań, które pozwoliły na moja diagnoze. Zwraca się róznie do pacjentow ale zrozumcie barany ze lekarz ma wyleczyc a nie calowac was po d*pie i byc milutki na kazde zawolanie. Chcesz milego lekarza? to idz do psychiatry albo psychologa.
On posiada wiedze medyczna i ja znakomicie wykorzystuje,
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
NAJLEPSZY LEKARZ W TRÓJMIEŚCIE -POLECAM
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super doktor, POLECAM !!!

Rzeczowy, konkretny, uważnie słucha pacjenta, nie przerywa w pół zdania, bardzo dobre diagnozy i leczenie. Specyficzne poczucie humoru - smutasy i sztywniaki nie załapią i mają żal :). Jak przeniósł się z Moreny na Chełm rodzinnie zmieniliśmy przychodnię.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry