Widok
Niepolecam
Byłem w szoku, pierwsze wrażenie naprawde OK, sympatyczna obsługa, wszystko fajnie, patrze w menu tania rybka, frytki surówka, właśnie to czego szukałem. Odbieram zamówienie, patrze ogromne porcje ryby ladnie podane, wszystko ok (styropianowe talerzyki i sztućce plastikowe pomijam bo mi to nie przeszkadza) wyciągam z kieszeni 40 zł za 2 porcje, bo tak wynika z menu, a ekspedientka do mnie 77 zł...ekhm no dobra ok byliśmy tak głodni, że oby szybciej zacząć jeść. Raz łosoś i raz sandacz...po pierwsze kucharz chyba preferuje zdrową żywność, bo soli ZERO ani jakiej kolwiek przyprawy, kompletnie bez smaku i teraz najgorsze- podejrzewam że ryba smażona we fryturze bo była tak nasączona tłuszczem, że spod delikatnej panierki po przekłuciu wypływał tłuszcz, być może to zabiło smak ryby, bo aż mi żal było tak wspaniałych ryb łososia i sandacza, kompletnie to nie smakowało rybą, czułem się po tym jak bym wypił szklankę oleju. Jak tak można....to chyba niezgodne z prawem, w menu ryba po 9,50zł a przy odbiorze ponad 20zł ! za samą rybke. Uhh odradzam kategorycznie, 1/10, nawet miła obsługa nie podniesie oceny.
Moja ocena
Sopocka Rybka
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 1
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
2.5
* maksymalna ocena 6