Widok

Niepołomicka jak zawsze w formie.

Niepołomicka jak zwykle w formie. Czy włodarze miasta zrobią z tym w końcu porządek i zaczną budować drogi na południu? Dojazd z Maćków do samego wyjazdu na świętokrzyską trwał zawrotne 45 minut. Autobusy stoją w korkach. Już nie wspomne o tym że nadal trasa 175 to jakiś nieśmieszny żart a tramwaje od samych łostowic jadą już przepełnione. Miasto tych rozmiarów powinno mieć płynną komunikacje ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem

Kolizja skutera z osobówką która nie wpłyneła na drożność. Auto zjechalo z ulicy a skuter wyladowal na chodniku. Problemem są cwaniaki co wjezdzaja i czesto wymuszają z Kampinoskiej bo ci z Przebisniegowej niestety Wielkopolską dalej nie pojadą więc nie mają alternatywy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To wyprowadz sie do lasu

Jak Ci to przeszkadza, tam w korku nie będziesz stal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

będzie, inteligencie w Bąkowie na rondzie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A niby dlaczego tym z Mojego Marzenia nie wolno zjechać Kampinoską do Niepołomickiej?

Wstydź sie sam skoro piszesz na trojmiescie a nie tam gdzie powinieneś ! problem jest nie od dzisiaj nie odwczoraj wiedziałeś gdzie sie wprowadzasz ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 30

Nie mam czego się wstydzić.

To miasto a raczej zarządcy powinni się wstydzić tego że nie słuchają potrzeb mieszkańców. A problemy są po to by je nagłaśniać Januszku czy Grażynko.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

ty od Januszy nie wyzywaj skoro sam żale wypisujesz odrana tutaj zamiast pisac do urzędów .... taki typowa cebula z Ciebie jednak jestes kolejnym narzekającym polakiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Polak w Gdańsku

Aż się oplułem kawą że śmiechu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

wyprowadziłem, się tam w 2008 r i nie było tam takich problemów i co zatkało kakało ekspercie?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

taa zatkało

w du**e mam budowanie infrastruktury na obrzeżach, zachciało się apartamentów 10min od centrum to teraz proszę brać na klatę obecne warunki, samochodów będzie tylko coraz więcej, biorąc pod uwagę kulawą komunikację i koszty, no i wygodnictwo - przecież każdy tak mówi, że sto razy woli bardziej w wygodnym aucie niż autobusem - to teraz siedź w wygodnym aucie w korku i morda w kubeł, przecież masz wygodnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

A jak ktoś tam mieszka od lat 70tych, to co powiesz, internetowy mądralo?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

to niech miasto weźmie komunikacje na klatę ci*lu, my tu wszyscy weźmiemy na klatę podatki które płacimy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzisz, ja się ponad 20 lat temu wyprowadzilam z obrzeży Gdańska, tj. z Żabianki. Miałam ponad 15 kilometrów do pracy w centrum. Z Łostowic mam 5 i pół kilometra. Niestety, w przeciwieństwie do tamtych obrzeży, tu komuna nie zdążyła pobudować dróg, za to kapitaliści zdążyli wybudować nowej władzy tysiące mieszkań pod wynajem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Samochody też stoją w korkach. Miasto dawno temu powinno wybudować więcej dróg na osiedlach południowych ORAZ metro albo SKM jeżdżące co 2-3 minuty. Bez tych rzeczy lepiej nie będzie i dalej gdańszczanie będą spędzać resztę życia w korkach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety

Miasto sie obudzilo z inwestycjami drogowymi itd o 10 lat za pozno ale to w naszym kraju standard nie tylko w Gdansku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

głosujcie ciągle na tych samach to co się dziwcie, też bym sobie pomyślał o wybrali mnie znowu wiec chyba moja wizja im pasuje

Przyjdź dziś na spotanie z prezydent Dulkiewicz i jej to powiedz

Szkoła Podstawowa nr 68 przy ul. Wielkopolskiej, godzina 1700
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie przyjdzie bo tylko na trojmiescie pisze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wpadnij razem ze mną

Cwaniaczku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja jestem ciagle wiem wiem co sie dzieje bede zobaczymy jak bedziesz gadal

weź słownik ze sobą, bo Cię Ola jeszcze nie zrozumie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wystarczy ze ty bedziesz rozumiał

no właśnie nie rozumiem, to Ola tym bardziej nie zrozumie cytuje "ja jestem ciagle wiem wiem co sie dzieje bede zobaczymy jak bedziesz gadal" haha

Pani Prezy.dent

Przyjdzie chwalić się budową nowej szkoły i przedłużeniem Łuczniczej. Reszta to będzie mydlenie oczu obietnicami. O ile odważy się wpuścić i wysłuchać mieszkańców.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

dokładnie, szkoła, łucznicza i rondo na starogardzkiej...same sukcesy :) Ciekawie czy powie o planowanym wydzieleniu jednego pasa dla rowerów na przebiśniegowej :)

Zacytuję twoja wypowiedz

Wyprowadz się do lasu, śmieszą mnie tacy jak ty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

miastem rządzi POKO

a ci działają tylko w interesie wąskich grup, ale i tak na nich zagłosujecie i dalej będziecie zgrzytać zębami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak zwykle w formie hejtujesz innych i sam wylewasz żale

nie pozdrawiam

Swiatla

Tak samo dziś sygnalizacja świetlna na ul świętokrzyskiej. 3 zmiany świateł dla innych dopiero dla nas wyjeżdżających
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda, miasto sprzedane deweloperom, brak alternatywnych dróg, korek korkiem korek pogania
do góry