Widok
Nieprawdopodobne ale prawdziwe !
Do czasu wizyty w Ośrodku Pani Alicji Rospond,byłam bardzo sceptycznie nastawiona do metod med. naturalnej.Koleżanka moja była już wcześniej u p.Alicji,kiedy dowiedziała się o moim skierowaniu na operację,opowiedziała mi jak p.Alicja pomogła jej wrócić do normalnego życia już po trzech wizytach oraz ekspertyzie radiestezyjnej jest innym człowiekiem,dobrze śpi i nie choruje.Nawet mąż chyba zakochałsię po raz drugi.Pomyślałam-mogę zobaczyć.Zostałam zaskoczona ładnym Ośrodkiem oraz miłym przyjęciem.P.Alicja trzymając moją dłoń sama powiedziała co mnie dolega-trafiła bezbłędnie.Potem powiedziała ,że jeżeli chcę to może spróbować mi pomóc.Byłam w eufori,oczywiście zgodziłam się.P.Alicja dotknęła jedną ręką guza,drugą kręciła wachadłami co kilka minut zmieniając je.Kiedy skończyła,sama dotknęłam twardego wcześniej guza i zgupiałam guz był miękki!!Pomyślałam to cud.Zapytałam co dalej-P.Alicja odpowiedziała iż trzeba w domu wyznaczyć cieki wodne oraz dobre miejsca do spania następnie kilka wizyt w Ośrodku i powinno być lepiej.Posłuchałam-uwierzyłam w cuda medycyny naturalnej.Operacja-niema co operować.Kocham Panią,Pani Alicjo !!!Życzę sto lat!!!Ja też jestem teraz innym człowiekiem.
Moja ocena
Almaro
kategoria: Medycyna naturalna i alternatywna
oferta: -
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas oczekiwania: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Pani Moniko cieszę się z tak poytywnej zmiany w Pani życiu. Cud który Pani opisuje jest rzeczywiście kolejnym dowodem popierającym efekty medycyny naturalnej. Czy na stałe??? czy na chwilkę świadomość zaleczonej choroby daje do myślenia. Osobiście brałam udział w szkoleniach z zakresu radiestezji u Pani Alicji. Przeszłam etapy od fascynacji po negację. To co jednym pomaga innym szkodzi :) Prawdy dość proste nic w przyrodzie nie ginie. Nie można tak naprawdę mieć patentu na wieczną młodość i zdrowie w cudowny sposób wręcz magiczny wygenerować energii leczniczej;) Podziwiam ludzi potrafiących zarabiać pieniądze na ludzkiej krzywdzie... cieki wodne ... braki dzieci i cała gama innych dolegliwości które spędzają nam sen z powiek. Osobom które mają zamiar korzystać z takich usług przepłacając niezłe pensje, radzę sięgnąć po lekturę o potędze własnej świadomości. A pani Alicji życzę stu lat i aby w życiu nie zabierała innym ich pozytywnej energii i pieniędzy.