Widok

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy przedszkolu Przedszkolandia (ul. Lipowa 4)? Szkoła stoi, otwarta niby od września, ale bardzo mało informacji coś tam na Facebooku, info podpięte pod stronę przedszkola, żadnych opinii Czy ktoś o niej słyszał?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam dziecko w tej szkole i polecam bardzo.
Na ten moment jesteśmy zadowoleni.
Są plusy i minusy ale generalnie więcej na plus. Dyrekcja nie wrzuca zdjec na FB, taka jest ich idea. O ile dobrze pamietam przedszkole tez nie wrzuca na FB. Dla mnie to plus, ze moje dziecko nie fruwa po necie.
Duża ilość angielskiego co jest super, basen, tenis czy szachy w pakiecie. Ja jako rodzic polecam a dziecko jako uczeń uwielbia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuję za info. Wspominając fb czy podpięta stronkę przedszkola, chodziło mi bardziej o to, iż oprócz tych miejsc w zasadzie nie ma żadnych innych informacji (nie wstawiłam przecinka i wyszło zupełnie inne stwierdzenie ️;))) Szkoła bardzo ładnie wygląda, taka amerykańska ;))))) a czy klasy są liczne, albo może inaczej czy wszystkie roczniki są już zapełnione?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba marnie im idzie jeżeli muszą stosować takie formy reklamy. Nauczyciele już mają dyplomy dydaktyczne i umowy o pracę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dzień dobry Panie Bronku, jest mi niezmiernie miło, że martwi się Pan o to jak nam idzie.

Spieszę z odpowiedzią,mamy się dobrze.

Zauważyłam, że jest pan znawcą w dziale marketingu, może zechce Pan dołączyć do naszego zespołu?

Czy może Pan rozwinąć myśl "dyplomy dydaktyczne" ?

Widzę,że również Pan reprezentuje PIP, człowiek orkiestra.

Panie Bronku, śmiem lekko nadmienić, że nikt w internecie nie jest anonimowy,

a w szkole AiB mówimy STOP mowie nienawiści.

Szukałam przykładu dla tej kampanii- dziękuje i do zobaczenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chyba reklama reakcja natychmiastowa właściciela? Epatowanie kluczami mentalnymi " mowa nienawiesci ", " kampania"
Zamiast przyznać się ze to reklama lub olać temat jak typowy polak "dowalę mu/jej"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Matko! Jaka reklama?? ️ Pytanie brzmiało o opinię szkoły! Najnormalniejsze pytanie na forum. Jeśli ktos pyta o daną restaurację, ortodontę lub stolarza, tzn., ze to autoreklama? Nie szukajmy odrazu dziury w całym
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ma Pani rację odnośnie tego zapytania. To forum chyba istniej po to, ażeby wymieniać informacje dotyczące różnych spraw. Jednak niektórzy złośliwie wyżywają się pisząc byle co, byle napisać. Szanujmy się chociaż na tym forum. Jak ktoś o coś pyta, to grzecznie odpowiadam, albo nie piszę nic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To forum to już od dłuższego czasu służy głównie temu, żeby boty miały gdzie umieszczać reklamy fotowoltaiki.
Ewentualnie innych sklepów internetowych kompletnie nie związanych z tematami pytań.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Hocki klocki (110 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

do góry