Widok
Nierówność usług
Zlecenie od neurologa otrzymałem na serię zabiegów. Średnio całość pomogła. Ale co ciekawe co rehabilitant to inna technika masażu a zlecenie w serii to samo. Dość mało komfortowe warunki w sali fizykoterapi.
Moja ocena
obsługa: 4
jakość usług: 4
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
3.7
* maksymalna ocena 6
Witam, Panie Robercie M, osobiście poczytuję to, za sukces ,,Revimedu" bo, opiekują się mną różni terapeuci i jestem potraktowany jak należy. Każdy z tych ludzi to fizjoterapeuta i wie co ma robić. Osobiście dwa razy w mojej obecności jeden przekazywał drugiemu sugestie co do mojej osoby. Wielce to, sobie cenię bo, co 2,3,4 głowy to, nie jedna. Szkoda że, Pan tego nie rozumie.
Zgadzam się. Raz na kilka miesięcy przyjeżdzam do trójmiasta i pierwsze moje kroki z samolotu to własnie Revimed. Cenię sobię bardzo różnorodność. Nie mam tam ulubionego rehabilitanta. Nie potrafię wskazać najlepszego bo każdy z nich na swój sposób jest mistrzem w tym co robi. Każdy pomaga na inny sposób.Z reguły przyjeżdżam i wykonuję ok 10 zabiegów i staram się aby panie ustawiły mi tak cykl zabiegów aby za każdym razem trafił do kogoś innego.