Widok
Nierówny poziom, problemy z dostawą
Korzystałem z Thai Hut czterokrotnie. Pierwszego razu nie pamiętam, ale nie miałem zastrzeżeń. Za drugim zamówiłem krewetki w curry, które bardzo mi smakowały. Za trzecim razem postanowiłem zjeść krewetki jeszcze raz. Tym razem curry było bardzo rozwodnione, co zepsuło smak całej potrawy tak, że musiałem po prostu część zostawić. Byłem bardzo zawiedziony. Ze względu na fakt, że posiadałem jeszcze jeden kupon zniżkowy, postanowiłem skorzystać z dowozu, który był darmowy w ramach kuponu. Podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że restauracja nie ma kierowcy i nie wiadomo kiedy będzie:) Z darmowego dowozu nici, musiałem wybrać się ponownie do restauracji. Tym razem wziąłem sushi na wynos. Kawałków było więcej niż w cenniku. Zamiast sześciu sztuk dostałem osiem. Być może zadecydowała tu waga, która musi się zgadzać z cennikiem. Samo danie było smaczne, szczególnie zasmakowały mi maki z kurczaka czosnkowego. Podsumowując, jedzenie nie jest złe, ale zdarzają się wpadki. Ceny też są dosyć wysokie, bo ponad 40 zł za danie nie jest niską kwotą. Obsługa była raczej sympatyczna.
Moja ocena
Thai Hut
kategoria: Restauracje
obsługa: 4
menu: 5
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6