Widok
Niesamowita tragedia !!!!!!!
Dzwoniłem pierwszy raz i pewna Pani podała mi nr do kuriera. Okazało się, że ten kurier jeździ w innym mieście... Zadzwoniłem kolejny raz i powiedziała, że kurier jest nowy i poda mi nr prywatny. Dodzwoniłem się do kuriera i powiedział, że ma moją paczkę i w tym samym dniu ją dostarczy. około godz 18 dzwonię znowu do kuriera i dowiedziałem sie że wraca do bazy z moją paczką bo sie nie wyrobił... !!!!!! Dzwonię do centrali i powiedzieli mi, żebym zadzwonił jutro po 10 i się odwiadywał... Dzwonię... i co się dowiedziałem ? dostałem nr kuriera, który znowu jeździ w innym mieście, ale podał mi nr do innego, który jak się okazało także jeździ w innym mieście !!!!!! Dzwonię do centrali, " niestety kurier z Pana paczką jest nowy i nie ma tel służbowego a prywatnego nie mogę Panu podać " ??!! Co ???
Zadzwoniła sama i dowiedziała się od kuriera, że dostarczy mi dzisiaj paczkę. Jest godz 16 i dalej nie mam paczki! Dzwonię do centrali i co ?! przełącza mnie na linię do Warszawy jakieś 20 razy bo mają problemy techniczne !! Nie mam paczki którą powinienem mieć bardzo pilnie wczoraj co już naraziło mnie na straty. Wykonałem już jakieś 50 telefonów i dalej nic nie wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadzwoniła sama i dowiedziała się od kuriera, że dostarczy mi dzisiaj paczkę. Jest godz 16 i dalej nie mam paczki! Dzwonię do centrali i co ?! przełącza mnie na linię do Warszawy jakieś 20 razy bo mają problemy techniczne !! Nie mam paczki którą powinienem mieć bardzo pilnie wczoraj co już naraziło mnie na straty. Wykonałem już jakieś 50 telefonów i dalej nic nie wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!