Polecam Doktora Rafało.Wspaniały człowiek o wielkim sercu.Takich lekarzy jak on już chyba nie ma.Próbowałam już w wielu przychodniach leczyć swoje schorzenie ale niestety bez skutku.Fortuna wydana a zamiast lepiej to niestety coraz gorzej było. Wizyty są dość drogie jak na "polskie pensje" ale naprawdę warto je wydać.Profesjonalni rehabilitanci, którzy z każdej strony próbują pomóc.Polecam Pana Adama i Artura ,którzy postawili mnie wreszcie wraz z kochanym Doktorem na nogi.Cała kadra jest naprawdę cudowna ale akurat miałam przyjemnośc głównie z tymi Panami .Pomoc ze strony Pań z rejestracji jest również nieoceniona. Poczucie humoru i podejście tych przesympatycznych kobiet do pacjenta pozwala choć na chwile zapomnieć o bólu.Klinika w pełni profesjonalna.Mam tylko jedno zastrzeżenie co do drzwi wejściowych.Dla osób cierpiących są zmorą ponieważ trzeba mieć sporo zdrowia aby je otworzyć.Polecam gorąco Klinikę,Doktora Rafało i celnie wybraną przez niego kadrę.Po dłuższym przyjeżdżaniu tam czułam się jak w rodzinnym gronie a takie odczucia w szpitalach czy przychodniach to raczej nie możliwe.W Revimedzie jednak wszystko jest możliwe.