Widok

Niestety odradzić.

Wypatrzyłem u tego sprzedawcy samochód, obejrzałem, ustaliłem z kimś kto podawał się za właściciela że kupuję, ustaliłem że samochód jest dla mnie zarezerwowany, umówiłem wizytę w serwisie w celu sprawdzenia i... w dniu sprawdzenia dostaję informację, że samochód sprzedano komuś innemu. Jak słusznie objawił mi osobnik dzwoniący z tą informację - nic nie mogę zrobić (poza napisaniem tej czy innej opini).

wypowiedź zmoderowana ( 2013-06-19 14:07:11)

Moja ocena
Pomorskie Centrum Samochodów Używanych kategoria: Giełdy i komisy
obsługa: -

oferta: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Niestety nie wyraził Pan chęci wpłaty zaliczki mimo tego iż został Pan poinformowany o ewentualnych konsekwencjach. W takiej sytuacji pretensje należy mieć tylko do siebie.
Pozdrawiam

wypowiedź zmoderowana (obiekt z panelu, 2013-06-19 14:07:11)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety nie wyraził Pan chęci wpłaty zaliczki mimo tego iż został Pan poinformowany o ewentualnych konsekwencjach. W takiej sytuacji pretensje należy mieć tylko do siebie.
Pozdrawiam
M
a ja właśnie polecam ten komis, znam właściciela i wiem, że nigdy nikogo nie oszukał. Sprzedaje porządne samochody.
Maciek, szacunek dla Ciebie, pozdrawiam
ale zawiedziony typ paczcie zaliczki nie wpłacił a już rości sobie prawa do autka nie jego . Brak znajomości podstawowych zasad ,które żądzą rynkiem . Słabiutko ~Krzysztof 2013-04-08 19:34:12 słabiutko zostało ci pewnie allegro ucz się , ucz !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry