Widok

Niestety

Zgadzam się z komentarzami ponizej, że obsluga kuleje. Jedna kelenerka (na kilkanascie stolikow dostępnych w lokalu???) Niezbyt rozgarnieta. Nie potrafi podzielic uwagi pomiędzy wszystkich gości. Jeden stolik potrafi ją pochłonąć tak, że zapomina o reszcie. Do tego strój - trampki i koszulka ktoś nadaje się na lekcje WF. Rozumiem, że to nie Grand Hotel, ale pewne minimum jest wymagane.
Płatność karta - o braku takiej możliwości dowiedzielismy się gdy chcielismy już zaplacic. Mamy XXI wiek- taka informacja powinna wisieć na drzwiach lokalu. Co gdybysmy nie mieli gotowki przy sobie?
Jeśli chodzi o jedzenie- mi moje akurat nie smakowało. Moim towarzyszom tak, więc myślę że to kwestia gustu.
Nowi wlasciciele? Dobre sobie. Chyba, że Pani wlascicielka ma siostre blizniaczke.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak były obrusy było żle teraz trampki żle. To restauracja dla młodzieży . Ludzie czego wy chcecie? Jacy polacy sa niweszczęśliwi. Nie mają innych zajęć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Jak były obrusy było żle teraz trampki żle. To restauracja dla młodzieży . Ludzie czego wy chcecie? Jacy polacy sa nieszczęśliwi. Nie mają innych zajęć. Kto napisał, że są nowi właściciele, spróbowali pod namową naiwnych znajomych wziąć pania m.G i zrobili wielka głupotę . Nikt nie obarcza magdy ktora mowiac o biednej dzielnicy wrzeszcz wprowadza cielecine-ludzie ruszczcie mózgiem a nie złosliwoscią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Witam, jestem właśnie tą "nierozgarniętą kelnerką" jeżeli sama Pani zauważyła, iż byłam jedyną kolnerką na sali, to powinna też Pani być bardziej wyrozumiała, jeśli polecam dania przy którymś ze stolików, to robię to jak najlepiej potrafię, następnie biegnąc do kolejnego stolika, a nie jestem w stanie obsłużyć dwóch jednocześnie. Jestem tego pewna, że żaden klient nie został zaniedbany. Jeżeli chodzi o płatność kartą, ta informacja w tym momencie już wisi na drzwiach, to nasze przeoczenie, za które najmocniej przepraszamy. Cieszę się, że pozostali goście byli zadowoleni z jakości dań, zapraszamy ponownie, być może i Pani znajdzie coś co równie dobrze będzie smakować :) pozdrawiam i życzę miłego dnia :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
- jeśli właściciele delegują Panią jedyną do pracy w weekend w porze obiadowej, to zdecydowanie powinna się Pani ich uświadomić, że ciężko jest "obskoczyć" wszystkich, jednocześnie przygotowując napoje itp
- jeśli właściciele chcą mieć ruch to powinni być na takowy przygotowani, nie powinno się mówić klientom że powinni być bardziej wyrozumiali,
- co do płatności kartą, dobrze że taka informacja się pojawiła.

Niech Pani zawalczy o siebie Pani Alu. Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1