Widok

Nietypowa randka w Trójmieście

Macie jakiś pomysł gdzie można by się wybrać na nietypową randkę?

Kawiarnie, kino, muzeum, itp. odpada.

Myślałem o kręglach albo o bilardzie ... ale może macie jakieś inne ciekawsze pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może na kabaret na Ergo Arena 20.11.2010????
Wspólnie sie pośmiać na początek jest suuuper!!!!
czytałam, że na Bema w Gdyni jest już otwarte
Dla mnie aquapark nie jest miejsce na randkę w ogóle. Dla mnie jest to miejsce, gdzie dzieciarnia może sobie chlapać i brykać do woli. Zaproszenie dziewczyny na taką randkę, nie oznacza jak dla mnie naocznego sprawdzenia głębokości porów pomarańczowej skórki, tylko podkreśla prorodzinny charakter takiego spotkania.

Osoba zapraszająca nie ma zamiaru już chodzić na dziką plażę, kąpać się w niedozwolonym miejscu, w stroju kąpielowym, czy bez niego tylko siada grzecznie w jacuzzi i daje się smagać biczami wodnymi, a jedyny dreszczyk to zjazd z najwyższej zjeżdżalni.

Swoją drogą, wpadłem w myślową koleinę i przypomina mi się moment, kiedy kobieta wyszła z propozycją drugiej randki na plaży w okolicach Sobieszewa (jeśli wiecie co mam na myśli). I ja głupi powiedziałem, że muszę pracować i spotkaliśmy się wieczorem...
W każdym razie nie rozpatrywałbym takiego spotkania, jako okazji do oceny zewnętrznych atutów.
skomercjalizowane to jest dla mnie kino oczywiście z coca-colą i popcornem ;)
aquapark jest rodzinny, ale raczej nie na pierwszą randkę :)
I tak ogląda i ocenia.

Jak dla mnie Aquapark jest taką rodzinną rozrywką. Dość grzeczną i skomercjalizowaną.
Jak dla mnie to Aquapark odpada na pierwszą, czy drugą randkę. To tak jakby facetowi zależało nie na spotkaniu ze mną tylko, żeby sobie oglądnąć moje ciało i je ocenić.
Lodowisko najlepsze.. ale to chyba jeszcze bedziesz musial poczekac.. chyba ze w oliwie jest juz otwarte. ja tam nie wiem. ale bylem zkolezanka w gdyni na lododwisku i powiem ze sie oplacalo. dobrze jakbys nie umial jezdzic na lyzwach,a jezeli juz niestety umiesz.to udawaj ze nie umiesz;D
Nie da się odpowiedzieć na takie pytanie. Dla jednego nietypowy to jest lot F16 a dla innego wiejski odpust.
Poza tym, jak już idziesz na spotkanie z tą konkretną osobą, to sztampowe pójście na kawę jest wyjątkowe.
Jeśli spacer to park oliwski, lub brzegiem morza z gdyni do orłowa na molo. wybrałby to pierwsze bardziej romantyczne, bo na randce na rozmowę zawsze jest mało czasu.
... będzie na kogo padać o , bo i po co sie obijać o taflę :-)...
na lodowisku może być przyjemnie jeśli nawet tylko jedna osoba umie jeździć, bo będzie tą drugą np trzymać za rękę... a i przytuli bo pomaga.... :)
Na kręgle to jeszcze bym mógł zabrać dziewczynę, ale na bilard to by mi było wstyd - to jakby ją zabrać do KFC:d

Oczywiście tutaj wiele osób ci powie gdzie masz ją zabrać, ale będą to typowe miejsca, Z tych co tu padły chyba najlepsze byłoby lodowisko o ile dobrze jeździcie - randka z uczeniem sprawdza się w filmach, bo tam stłuczony tyłek nie boli:p
Pewnie jeszcze padnie jakiś pomysł w stylu gokarty, żeglowanie, paintball czy coś w tym stylu...

Jeśli się znajdzie ktoś inteligentny to powie ci abyś dostosował randkę do niej, a nie do siebie lub tego co ktoś ci podpowiada. Abyś się w nią wczuł, skupił się na tym co lubi, na jej pasjach i gustach a przede wszystkim nie myślał jak facet:p

Nikt jednak nie podsunie ci dobrego pomysłu z jednego powodu. Ludzie nie lubią myśleć (dowodem jest ten temat) i jeśli już ktoś wymyśli taką randkę po której każda dziewczyna ma miękkie nogi to nie będzie tak głupi by o tym opowiadać na forum każdemu przybłędzie;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
lodowisko, mecz piłki nożnej
Proponuję Aquapark.
nietypowa a nie ekstremalna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może na wieżę widokową? Pachołek albo Kolibki?
Skoro gizmo podpowiada kościół, to ja proponuję wieżę kościoła mariackiego.
może do biblioteki, albo do kościoła...
...Remember the jester that showed you tears...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry