Widok
Bo u nas to jakos jest tak dziwnie. Jak facet powie cos milego kobiecie (albo i na odwrot) to zaraz ma to jakis podtekst. Za malo mowimy ludziom milych rzeczy, bo boimy sie zostac posadzeni o jakies niecne intencje. No i jak juz powiemy, to osoba moze byc w szoku albo wlasnie szukac drugiego dna. "-Ladnie wygladasz" -"Dzieki! (Hmm, czego on ode mnie chce? Podobam mu sie? Czy chce pozyczyc kase?)"
~diablica
istotne jest to jak te perfumy pachną NA TOBIE ,dla niego . Bo efekt końcowy to mix rożnych woni , ma na to wpływ .to co jesz ,proszek do prania , płyn do mycia naczyń , miejsca w których byłaś ........ podarowywanie flakonika jemu to nie najlepszy pomysł .
może chce wiedzieć na przyszłość żeby wiedzieć co ci podarować - walentynki sie zbliżają
istotne jest to jak te perfumy pachną NA TOBIE ,dla niego . Bo efekt końcowy to mix rożnych woni , ma na to wpływ .to co jesz ,proszek do prania , płyn do mycia naczyń , miejsca w których byłaś ........ podarowywanie flakonika jemu to nie najlepszy pomysł .
może chce wiedzieć na przyszłość żeby wiedzieć co ci podarować - walentynki sie zbliżają
"We wczesnej młodości" umówiłam się z chłopcem, który bardzo mi się podobał i na tej wyczekanej wymarzonej randce, powiedział mi, że mam "fajny tyłek"... Jak sobie teraz o tym pomyślę, dobrze, że nie zastanawiałam się, co mu podarować, dla podtrzymania tej znajomości ;)
Swoją drogą, ja czasem pytam znajomych (i kobiet i mężczyzn) jakich używają perfum, kiedy coś mi wyjątkowo wpadnie w nos. To tak z ciekawości ale też z myślą o prezentach, niekoniecznie dla osoby, która ich używa :) Jakby ktoś zapytał o mój zapach, pochwalił go, chyba nie szukałabym tak powodu, dlaczego to zrobił.
Swoją drogą, ja czasem pytam znajomych (i kobiet i mężczyzn) jakich używają perfum, kiedy coś mi wyjątkowo wpadnie w nos. To tak z ciekawości ale też z myślą o prezentach, niekoniecznie dla osoby, która ich używa :) Jakby ktoś zapytał o mój zapach, pochwalił go, chyba nie szukałabym tak powodu, dlaczego to zrobił.