Widok

Nietypowe pytanie

zaczęło się, poryw serca, poryw ust, magia dwóch i wszystko zmierza ku jednemu
na spotkaniu, tym kiedy wszystko się zaczęło pytał o moje perfumy, w sumie pierwszy facet, który o to pytał, a nie mam nastu lat ...
I chcę mu ten flakonik sprezentować

tylko czy to fajny pomysł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo u nas to jakos jest tak dziwnie. Jak facet powie cos milego kobiecie (albo i na odwrot) to zaraz ma to jakis podtekst. Za malo mowimy ludziom milych rzeczy, bo boimy sie zostac posadzeni o jakies niecne intencje. No i jak juz powiemy, to osoba moze byc w szoku albo wlasnie szukac drugiego dna. "-Ladnie wygladasz" -"Dzieki! (Hmm, czego on ode mnie chce? Podobam mu sie? Czy chce pozyczyc kase?)"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
olaboga,co wy macie ludzie w glowch????
facetowi damskie perfumy???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
trzeba było mu powiedzieć, że nacierasz się choinką zapachową i nie miałabyś dylematu czy to dobry pomysł żeby mu sprezentować ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Musisz mu koniecznie podarować kawałek np. swojej nogi wraz tym flakonikiem.
Jest to idealny prezent dla fetyszysty.... będzie ją sobie spryskiwał zawsze kiedy będzie miał ochotę na Ciebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tyle czasu, to pewnie jakiś układ będzie ;) Dlatego Wdr zwleka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@wdr:
Akurat im później przesyłka dotrze, tym lepiej dla sprawności ruchowej μ, bo cały czas ćwiczy ;)
A Dzień Babci (do którego świętowania μ musi poczekać przynajmniej z 10 lat) pojutrze.
Liczymy, że jesteś słowny, jak na faceta przystało ! :)
Spokój !! , dzień babci dopiero za kilka dni zdąży dojść ;]
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
~diablica
istotne jest to jak te perfumy pachną NA TOBIE ,dla niego . Bo efekt końcowy to mix rożnych woni , ma na to wpływ .to co jesz ,proszek do prania , płyn do mycia naczyń , miejsca w których byłaś ........ podarowywanie flakonika jemu to nie najlepszy pomysł .
może chce wiedzieć na przyszłość żeby wiedzieć co ci podarować - walentynki sie zbliżają
wdr, skoro się już pojawiłeś po kilku dniach milczenia, to muszę tu głośno powiedzieć, że czuję się ogromnie zawiedziona, że nie potraktowałeś poważnie moich słów - habitu jak nie ma, tak nie ma, a ja ćwiczę, bo chciałam dobrze wypaść, na darmo... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poniosło Was dziewczyny .. Ludwik do naczyń o zapachu miętowym też ładnie pachnie :) Po rozrobieniu z czymś nada się jako płyn do płukania ust :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nooo ja kiedyś miałam dr Marcus, tylko za Chiny nie pamiętam nazwy zapachu - cudny był, można by było używać jako perfum :D męski :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
O, wyskoczyłam z zapachem płynu do spryskiwaczy a nie wpadłam na najprostszy zapach do auta ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kruella, bardzo ładnie pachną wkłady zapachowe odświeżające powietrze typu ambi pure, brise itd..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Albo pozostając w temacie zapachów (perfumy i aromaty do ciast), to może chociaż płyn do spryskiwaczy dać takiemu w prezencie? :)

PS. Uwielbiam zapach płynu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to sobie pojeździł :) i to nie trochę ;)
p.s. sam je wybierał, nic dziwnego, że mu się podobało :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
K.a, zawsze można dać mu trochę pojeździć:-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krułella, a mi powiedział, że mam fajne auto - o Matko! ;):D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
"We wczesnej młodości" umówiłam się z chłopcem, który bardzo mi się podobał i na tej wyczekanej wymarzonej randce, powiedział mi, że mam "fajny tyłek"... Jak sobie teraz o tym pomyślę, dobrze, że nie zastanawiałam się, co mu podarować, dla podtrzymania tej znajomości ;)

Swoją drogą, ja czasem pytam znajomych (i kobiet i mężczyzn) jakich używają perfum, kiedy coś mi wyjątkowo wpadnie w nos. To tak z ciekawości ale też z myślą o prezentach, niekoniecznie dla osoby, która ich używa :) Jakby ktoś zapytał o mój zapach, pochwalił go, chyba nie szukałabym tak powodu, dlaczego to zrobił.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
więc jednak Halewicz wciaż grasuje ~;) ble he he

Masz wielkie serce diablica!
Nie wyobrażam sobie podarować facetowi flakonu moich ulubionych perfum.
Już prędzej "butlę" ulubionego zapachu do ciasta.
Niechby wcierał za uszami ~;) żebym nie zgubiła tropu...
mniam mniam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Hehehe a ja na spotkaniu usłyszałam, że mam ładny kolor lakieru do paznokci.Dam mu buteleczkę, a co tam ;D"

Nie wiem czy ten kolor spodobał się na tyle, aby dla niego umawiać się na następne spotkanie ;P

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Gay Gdańsk (177 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry