Widok
Niezadowolenie
Tak słabe oceny głównie dzięki Pani dyrektor, która robi wszystko żeby rodzice byli niezadowoleni. Potrafi oczerniać wszystkich dookoła i stawiać na swoim nawet jeśli nie ma racji.Nauczycielki wyglądają na zastraszone. Narzucanie radzie rodziców co ma kupować dla dzieci...rodzice powinni się postawić Pani dyrektor nie może być sobie Panem i władcą...i jeszcze jedno - Pani dyrektor co z religią??? przez cały rok poprowadziła Pani jedną to chyba trochę za mało...Najchętnie jwystawiłbym same jedynki ale szkoda mi pań, które się starają ale Pani dyrektor "wiąże im ręce"
Moja ocena
Przedszkole nr 30
kategoria: Przedszkola
opieka: 2
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się z opinią całkowicie.Pani dyrektor nie liczy się z nikim poza sobą.Podobno nie przedłużyła umowy nauczycielce,która była dla niej niewygodna,bo śmiała walczyć o swoje,innym też uprzykrzyła życie jak się odezwali-lepiej zatrudnić nowego i go urobić na swoje niż zatrzymać dobrego,sprawdzonego pracownika(bo ma swoje,inne niż dyrekcja,poglądy)-czasy komuny się kłaniają!Moje dziecko już zakończyło edukację w tym przedszkolu,ale współczuję innym