Agnieszko, dziękuję! za każdym razem kiedy do Ciebie przychodzę jest inaczej. lomi lomi z Tobą jest niezwykłą podróżą. doceniam Twoje zaangażowanie i profesjonalizm.To jak szanujesz mnie, to jak słuchasz, to jak masujesz, wszystko jest idealne. już tyle lat do Ciebie przychodzę na masaż, a za każdym razem jestem od nowa poruszona i odkrywam coś nowego dla siebie. a moje ciało jak się zmieniło, ile bólu w nim niej. Bardzo Ci dziękuję za ten czas wspólny i za to, co robisz. Zainspirowałaś mnie do zmian w życiu i dziś już jestem inną osobą. Pokazałaś mi, że można! dziękuję też za Twojego bloga! tam tyle mądrych i dobrych słów, polecam wszystkim bo to lomi słowami , mnie bardzo pomagają zwłaszcza jak dopada mnie dołek... :): www.monologiduszy.blogspot.com
Powoli rozkwita we mnie myśl by też nauczyć się masować, wiem, że będę chciała uczyć się u Ciebie :)
Naprawdę z ręką na sercu polecam Lomi u Agnieszki. To cudowny czas jaki możemy sobie sami podarować! To relaks, odpoczynek dla ciała, wejrzenie w głąb samego siebie, to zmiany dla ciała i umysłu! Agnieszka jest cierpliwa, wyrozumiała, potrafi słuchać, a jej dłonie i serce potrafią zdziałać naprawdę cuda!