Widok
Nigdy więcej!
W zeszłym roku poddałam się tutaj zabiegowi wypełniania doliny łez kwasem hialuronowym. Po pierwszym ,,obstrzykiwaniu", gdy wszystko się zagoiło po 14 dniach okazało się, że preparat jest nierówno umieszczony pod oczami. Gdy skontaktowałam się z Paniami to były bardzo opryskliwe i ich głównym argumentem było to, że tuż po zabiegu byłam zadowolona, a teraz mi się odwidziało. W końcu okazało się, że w lodówce jest jeszcze połowa preparatu, który zakupiłam ( o czym wcześniej Panie nie wspomniały) i łaskawie mogę przyjść na uzupełnienie. 2 Zabieg? Porażka. Efekt końcowy był taki, że pod lewym okiem, gdzie od początku było za mało preparatu nadal dużo brakowało, a pod prawym okiem była duża nadkorekta,co czcigodna Pani zauważyła jeszcze podczas zabiegu i zaczęła mnie uciskać z całej siły pod prawym okiem mając chyba nadzieję, że magicznie nadkorektę wyciśnie, jak pryszcz. Od razu po zabiegu zwróciłam uwagę, że jestem niezadowolona. W odpowiedzi dowiedziałam się , że zabiegu nie da się wykonać tak, żeby było idealnie równo, a w ogóle to w tym miejscu się preparatu nie wstrzykuje. Dziwi mnie to, bo jakoś inni potrafią to zrobić dobrze. Nie polecam nikomu.
Moja ocena
Ośrodek Medycyny Estetycznej
kategoria: Medycyna estetyczna
obsługa: 3
oferta: 3
wyposażenie: 3
jakość usług: 2
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6