Widok
Nigdy więcej
Miałam niewielkie odrosty, farbuję włosy na blond wiec brązowe odrosty bardzo się odznaczają. Pokazałam zdjęcie bo chciałam też odświeżyć kolor. Pani stwierdziła, że na zdjęciu jest inne światło ale na pewno krzywdy mi nie zrobi- będzie ciepły jasny blond. Bardzo się zdziwiłam gdy farba na mojej głowie zmieniała kolor na szary, prawie czarny ale usłyszałam, że mam się nie przejmować ponieważ dzięki temu kolor nie będzie intensywnie żółty.. Kiedy farba została zmyta, nie mogłam uwierzyć patrząc w lustro.. Kolor włosów był nadal szary.. Pani fryzjerka stwierdziła, że również dla niej to jest niespodzianka... Poprosiłam o poprawę. Po kolejnych farbowaniach udało się dojść do koloru zbliżonego do moich odrostów, ciemny brąz na 5 cm a reszta włosów zimny blond wchodzący w kolor szaro - zielony. Pani fryzjerka stwierdziła, że przynajmniej nie będzie widać nowych odrostów.. Po prawie 4 godzinach opuściłam salon płacąc 140 PLN.. W ten dzień miałam lot do przyjaciół, niestety kolor moich włosów popsuł mi humor na cały wyjazd.
Moja ocena
Salon fryzjerski Marek
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6