Widok

Nijakość

Ostatnio sie czuje ni jakoś o ile istnieje takie słowo...mianowicie nie dobrze ale tez nie zle...do pracy mam rzut beretem. Wstaje rano szykuje się palę i myślę ale po co ja tam wogóle iść nie dadza sobie rady beze mnie ? No fakt nie dadzą... ale skoro mam rzut beretem to pójdę tam pózńiej jak już wszyscy skończą ... i w ten sposób kolejny dzień sobie odpuściłem. Mam wolne i myślę po co to wolne sobie zrobiłem...co ja teraz będę z tym czasem robił .Wymyślanie zajecia pochłania mi więcej czasu jego wykonanie. Leże i patrze się w sufit otempiale myśląc o wszystkim i o niczym jak się o trząsam patrze ze już jest pozna godzina i w sumie czas iść spać i znowu leże myślac co zrobiłem a czego nie zrobiłem oraz co mógłbym zrobić gdybym tak nie leżał i tak kolejne godziny. W końcu zasypiam po długim wierceniu się z boku na bok wstaje rano i koło się zamyka. Kiedy gdzieś idę przestałem się spieszyć ...Jak widzie przechodniów którzy gdzieś pędzą nie raz biegną ..zwalniam zastanawiając się czy mają powód do takiego latania w tą i z powrotem . Spotykam się ze znajomymi śmiechy, rozmowy nie konczace się tematy...i nagle zmęczenie organizmu nie mam siły ich słuchać myśle co oni za głupoty gadają nie mają innych problemów... Jest zła bo on nie poszedł do sklepu po mleko i jakie to złe i nie dobre... Mowie że czas na mnie wychodze już ciemno droga długa ale się nie spieszę ide powoli obserwujac wszystko co się dzieje wokoło. Jestem na peronie, Skm'ka za 1 min będzie. Poznaje tych ludzi ktorzy biegli, szli zabójczym tempem przez miasto i myśle i po co tak się spieszyliście zamiast zrobić sobie spacer.Wsiadam wracam do domu reszte znacie.
Nudy prawda..tylko jaka jest tego przyczyna ?...wczesniej wstawałem do pracy i odrazu odmulony i gadaliśmy nie raz za dlugo zamiast robić wszedzie chodziłem szybkim tempem teraz chce jak najwolniej gdzieś dojść a prace tak jak lubiałem w niej siedzieć tak teraz żygać mi się chce nią, na peronie zagadałem nie raz do kogoś bo widze że bedzie dopiero za pare minut skm'ka nie żeby się umawaiać tylko tak pogadać czas szybciej leci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znienacka szturchnie mnie bioderkiem i wpadnę do ognicha :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> jak ja nie widzę to wbiega we mnie i się przewracamy

Aż mnie zabolało ;), ale podobno miłość ślepa jest :D

> ale niech to zrobi za tydzień

Nie znasz dnia i godziny, zapewne zrobi to znienacka :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cross nikt nie mówił że Agata jest piękna :P ale fakt była ładna.
No mogę przeoczyć ...oczywiście dlatego musi mi pomóc jak ja nie widzę to wbiega we mnie i się przewracamy :D ale niech to zrobi za tydzień bo jestem po obijany ale to inna historia :p
Nic nie szkodzi. Dlatego podałam "pomocną dłoń" ;) Tak chyba było szybciej.
Znowu nie doczytałem. Mea Culpa! :))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Matko moja miła, ja nie pamiętam takich rzeczy jak nr gg ;)
wymienili sie gg przecież :D
" I przeszła się ze mną na pieczywo a pózniej powędrowaliśmy na napoję..."

Toście sobie pochodzili. A jakiś kontakt od pięknej Agaty dostałeś?

"...czym zawstydziła turbo-dynamo-mena."

Zawstydzić turbo-dynamo-mena to nie byle co. :))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Ej, ja zaczynam się bać, że przy takim tempie jakie obrałeś, żadna z tych fajnych dziewczyn z forum a jest ich tu sporo) nie zdąży się okazać tą Twoją jedyną. Gruszek w popiele nie zasypujesz.
Jeszcze jakąś naprawdę fajną przeoczysz ;p
Ogórek jest taki wiesz ;p no fajny :D i smaczny z ketchupem ;p Nic nie stopniuję ;p :D Czas goni :D
A już myślałam, że o ogórku nic nie będzie :D
Stopniujesz napięcie co?:p
Nie wziąłem dzisiaj plecaka...zapomniałem...Jesteśmy przy kasie I biorę to dużą siatkę...Myślę ale kozak ze mnie przypomniałem sobie w ostatniej chwili yea! :d Agata skasowała pierwsza i wzięła darmowe siatki za kasy...czym zawstydziła turbo-dynamo-mena . Zapalili , wzięli nr gg i poszli :D
Tego możemy mu życzyć :D
Wena dzisiejsza ...sami ocenicie. I tak byłem z kobita z którą się przeszedłem. Przed pójściem do Pabla zobaczyłem na forum"obyś się nie przejadł" i po drodze myślę co zjeść żeby było dobrze. Smacznie, szybko i tanio i żeby się nie przejeść :P Zawsze jak szedłem do Piotr&PAblo w sklepie były pustki... paru ludzi na krzyż . Dziś wchodzę biorę koszyk podnoszę głowę i co ja paczę? Mnóstwo ludzi prawie korki .... myślę pewnie czytają o P&P na forum ....po chwili nie to niemożliwe .Podchodzę do warzyw sięgam po sałatę ...głaszczę ją;p ale zrezygnowałem i nadal podziwiam ile ludzi wszędzię. Idę po ogórka patrzę i mówię sam do siebie "nie no muszą czytać forum.... świeże ogórki jeszcze robaki po nich chodzą niemożliwe ..." (Poważnie świeże ktoś z forum dał im cynka) Tylko myślałem że mówię sam do siebie w myślach a tu psikus....i tak poznałem Agatę...która się zaśmiała.Nie przedstawiłem się ale spytałem się czy nie idzie czasem po bułki.
Powiedziała oczywiście co ?:D że nie ....i myślę no rewelacja to żeś zabłysną "po bułki" też żeś wymyślił.Najlepiej wez w tył zwrot odłórz koszyk i idz do dom...Ogląda pomidora i mówi ale idę po sok ..uśmiechnęła się Agata jestem.A ja Darek. I przeszła się ze mną na pieczywo a pózniej powędrowaliśmy na napoję...
Może jest z kobitą, z którą będzie i nie będzie już pisał tak szczegółowo jak do tej pory ;)
Oby nie przejadł się dziś za bardzo;), co by wena wróciła, bo też chętnie poczytam i się pośmieję :))
A dziś jak z weną? Wróciła?
Mam nadzieję że nikt nie czeka na fascynującą opowieść.
Baterie mi wysiadły ...myślałem że jak zjem parę tostów to wróci mi energia ale zjadłem za dużo było przeciążenie ..wielki wybuch ,zagłada,apokalipsa,Zombii i brak mi weny .Starałem się odpisać niektórym z was ale mózg mi się zaciął i strajkuje ...Napisałem parę słów zdani ale po paru minutach zawiechy... kasowałem i zostałem przy czytaniu :D
jak słodko się zrobiło
Jutro też jest dzień :))
:*

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Trans osoby z Trójmiasta (195 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry