Widok

Nimfe z klatka oddam rezerwacja do jutra

Nimfe z klatka oddam rezerwacja do jutra
ODDAM PAPUGE NIMFE WAZ Z KLATKA PAPUZKAJEST SLICZNA JEST Z NAMI NIECALY ROK ALE URODZIL NAM SIE SYNEK ALERGIK I NIESTETY MOSIMY ODDAC KUBE W RECE KOGOS KTO GO POKOCHA!!! MILE WIDZIANA JAKAS ZABAWKA DLA DZIDZI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamiast rozpaczać nad oddaniem papugi to jeszcze chcecie zabawkę dla dzidzi ... hehe ;) Milusioo !!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

A nie lepiej odczulić dziecko? Leki na alergię są bardzo tanie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

ty babo nic innego nie potrafisz pisać? wszędzie wstawiasz ten sam komentarz xD sama się odczul xD i zapamiętaj sobie to w końcu raz na zawsze ODCZULANIE TO NIE TO SAMO CO BRANIE LEKÓW NA ALERGIE!!! odczulanie może potrwać pare lat i w cale nie musi być skuteczne :) ja odczulałam się przez 2 lata i nadal mam alergie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

aga

witam tylko tabletki dawać dziecku przeciesz szkodzi żołądek ludzie zastanów się co piszesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

U mnie też jest w domu alergik i jakoś zwierzaka nie oddajemy, bo to członek rodziny
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co z tego, że jest alergik. To zależy na co jest się uczulonym. Jak na zwierzęta to lepiej oddać zwierzaka w dobre ręce niż kupować tabletki i się nimi karmić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Leki na alergie sa ze sterydami ...

Proste, ze kazdy odda zwierze a nie pakuje sterydow w dziecko ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

jesli ktos nie zechce ja chetnie przyjme, dzieci sie uciesza
a propo komentarzy to po co truc dziecko lekami

samiec czy samiczka?

A ja mam alergie

Na te wasze komentarze

JOLA

JESLI NIE ZNAJDZIECIE PANSTWO CHETNYCH ZAOPIEKUJE SIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chętnie ją przyjmę adagio1979@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o kontakt zmicia@op.pl , Chce wszystko uzgodnić : )

Pozdrawiam synka :)
hentnie przyjme papuge
518035481 numer komurkowy przyje papuge nimfe
z miłą chęcią zaopiekuje się kubusiem od razu mieszkam w gdyni mój tel 509498232
Czesc Karolinka jest mi bardzo przykro z tego powodu ale ja to rozumie mam psa dzieci go uwielbiaja ja tez mam do niego slabiosc tylko ze dzieci troche podrosly i tatus musi z pieskiem wychodzic ale to nie jest zbyt duzy problem najbardziej zabolalo mnie jak dowiedzialem sie ze zona zlikwidowala mi akwarjum mialem piekne 200 litrow ryby duze ja bylem w Australi alezonka tez lubila ipodobalo jej sie tylko za duze przychodzily rachunki zz elektrycznosc i zlikwidowala teraz bawi sie z pieskiem ( pekinczyk ) a chce cos innego kilkanascie lat temu mialem parke falistych ale to bylo bardzo dawno szczeze mowiadz wolal bym kakadu ale sa bardzo drogie a ja teraz mam troszke problem, szczeze mowiadz nie jestem bogaty. Widzialem u znajomego papugi falisre i bardzo spodobaly mi sie, jezeli chcesz oddac w dobre rece to zadzwon do mnie i porozmawiamy to moze sie przekonasz ze trafi w dobre rece.
577343270 to moj numer prosze o odpoec nawet ta zlom mam na imie zbyszek , czekam na jaka kolwiek wiadomosc pozdrawiam pa

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry