Widok

No Matta Name Soundsystem

No Matta Name Soundsystem Temat dostępny też na forum:
Tym razem koncert No Matta Name Soundsystem. Po koncercie imprezę do rana poprowadzi dj Ras Lipi Man, dodatkowo atmosferę podgrzeją szalone bębny oraz wizualizacje studentów gdańskiej ASP. No Matta Name Soundsystem działa od 2005 roku, lecz korzeniami swoimi sięga do roku 2001 r., kiedy to przygodę z muzyką jamajską zaczynali obecni selektorzy składu Scoobie i Maharajah. W stały skład ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

było super, wspaniale się bawiłam, fakt, że sprzęt coś nawalał, ale chłopaki sobie poradzili, dawno nie byłam na imprezie z tak dobrą muzą

joł selekta !

Dancehallowa masakra !!! Bardzo mi się podobało, szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze,

lagalizacja

Mam sesję a byłem i nie żałuje. Nagłośnienie słabe, ale tani browar. Muza z****iozo, i oceniam imprezę bardzo dobrze, bo dziewczyn było dwa razy tyle co chłopaków, podobało mi się to.

akurat to ze bylo mniej facetow to nie byl plus :D

podzielam zdanie twierdzących, że bywały lepsze imprezy

Inne tematy z forum Rozrywka

Bal Sylwestrowy - O północy w Paryżu (3 odpowiedzi)

W tym roku Sylwester ma smak szampana i puls paryskiej nocy!W programie:Stylowa oprawa balowa...

Koncert przy świecach: Muzyka filmowa - Hans Zimmer i inni (5 odpowiedzi)

Candle Live Music zaprasza na wyjątkowy koncert, który przeniesie Cię w świat niezapomnianych...

Irena Santor - Trasa Jubileuszowa (5 odpowiedzi)

Niekwestionowana Pierwsza Dama Polskiej Piosenki, uwielbiana przez wiele pokoleń słuchaczy, w tym...

do góry