Widok

No i co teraz?

Rosyjskie czołgi w ciagu jednego moga dotrzeć z Kalingradu do Gdańsk, bo śmieszna obrona terytorialna, na która Macierewicz zmarnował miliardy moze co najwyżej rozśmieszyć czerwonoarmistów.

Nagle sie moze okazać ,że trzeba bedzie uciekać z Gdańska.
jak sie teraz czują Ci wszyscy, którzy pomstowali, ze nie wolno wpuszczać imgrantów uciekajacych przed wojna w Syrii , Iraku...
Za chwile my przecież mozemy być w ich położeniu. Sami mozemy stać się imigrantami
jest to mało prawdopodobny scenariusz, przyznaję, ale przecież możliwy.

Dalej chcecie stawiać siatki na granicy, wypychać siłą imigrantów......??
Jesli ktoś czyni dobro, to dobro do niego wraca.
A co do Was wróci?
Przemyślcie to sobie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 35

Uchodźcami nie byli Syryjczycy tylko podstawieni przez Białorusinów i Ruskich terroryści i inne osoby, które zapłaciły im za transfer. Poczytaj, posprawdzaj, a nie pierdzielisz głupoty.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jestes człowiekiem o bardzo małym rozumku. Jak widać nawet teraz nie potrafisz dodać 2+2. W głowie sieczka i wiór. Dzisiaj sie zastanawialem czy broniłbym naszego Państwa , gdy za miesiąc będzie taka potrzeba i pomyślałem właśnie o takich ludziach jak ty ( ty bo nie zasługujesz na Ty ) i powiedziałem sobie w myślach , ze absolutnie, ze wreszcie to może was czegoś nauczy. Nie wiem , pewnie dalej nie wiernych w zamach ? Uważasz to za fikcje ? Ze ludzie z PiS to oszołomy ? Obudź się jeszcze nie jest za późno. Za takich ludzi jak Ty , nie warto walczyć.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jak zwykle elektorat PIS nie zrozumiał mojej wypowiedzi. Może wyjasnię prościej.

Wczoraj uchodźcami byli Syryjczycy, dzisiaj to Ukraińcy, a jutro moga nimi być Polacy. Uchodźcy z Syrii nie są w niczym gorsi od uchodzców z Ukrainy, uchodćy z Ukrainy nie sa gorsi od uchodźców z Polski.
Imigranci to są wszyscy zwykli ludzie, tym ludziom przysługują ich prawa.
Polska do tej pory traktowała uchodźców jak wrogów, lepiej traktowane były w Polsce psy.
Za to jest mi po prostu wstyd jako Polakowi.
Teraz mamy wielką szansę rehabilitacji pomagając Ukraińcom.

Jeżeli odmawiamy zwykłych, ludzkich praw uchodźcom z Syrii, to nie jesteśmy w niczym lepsi od Putina.
Czy to jest teraz zrozumiałe?

Lokalnemu Pisowcowi, który widzi świat w podziale PIS kontra byli ubecy, to wyjaśnię, ze UB zlikwidowano jak byłem jeszcze w liceum.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 26

Sam nie wiem co teraz. Ciężko mi powiedzieć coś o tym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od kilku lat obserwuję to forum i nie ma tygodnia aby nie było zaśmiecane twoimi pseudoteoriami dla eurointeligentów. Uważam że najlepiej będzie dla tego forum jak i dla całej ojczyzny jeżeli tacy gorliwi patrioci jak ty już zaczną emigrować z naszego kraju.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15
To wpis dyżurnego tego forum,mazguły co mu emeryturę obniżyli,dlatego tyle jadu i piany ma w sobie .Dla niego stan wojenny był wprowadzony 30 lat temu.Mazgula powiedział, że wprowadzenie stanu wojennego było dochowaniem jakiejś kultury.A gdy michnik całował mordercę jaruzela i mówił o nim , że to bohater,patriota,to mazguła powiedział,że to jakieś bajki.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8
De.... u, psychiatryk już ci nie pomoże. Weź sznur i do lasu. Takich pustaków na tym portalu nie brakuje.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry