Widok

No i się zaczęło

Galerianie w formie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwa dni będzie zamknięte więc na zapas muszę się nacieszyć widokiem korków i chodzeniem bez celu po sklepach
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0

Galerianie dziwny typ człowieka co tydzień robią korki przed zamkniętym parkingiem stoją w tym korku godzinami później łażą bez celu i tak mija dzień
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeszcze dziwniejsi sa trole internetowi. Siedza caly rok na du**e w domu i tylko czekaja by cos skrytykować. Maja taki bol d**y od tego siedzenia że przeszkadzaja im ludzie ktorzy zyja i robia cos
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

i można by powiedzieć, że ich sprawa co robią w wolnym czasie, gdyby tym swoim staniem utrudniali życia innym

co by chcieli szybko przemieścić się z pkt a do b.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co kto lubi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Galerianie

A gdzie mieliśmy iść na spacer do lasu czy nad Morze?? My wolimy sklepy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Niestety ZDiZ nadal nie potrafi stworzyć buspasa i priorytetu w sygnalizacji. To jest to słynne stawianie na komunikację miejską.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kpiny. Jesli forum nie potrafi zorganizować wjazdu na parking tak zeby nie korkowal miasta to należy zamknac im ten parking.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niby na jakiej podstawie? Nie łamią żadnych przepisów. Inna sprawa, że to głupota...

Priorytet dla zbiorkomu miasta Gdansk
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Założmy że ktoś mnie przekona na komunikację miejską. Załóżmy że wsiądę sobie w autobus i chcę wysiąść na przystanku Śródmieście SKM. Jeśli zdarzy się cud i autobus przyjedzie być może uda mi się do niego wsiąśc, a może nawet uda się usiąść, jeśli to będzie jakiś cud. Ale i tak mogę nie dojechać na przystanek, bo tak. Nie ma to jak komunikacja miejska :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możesz wysiąść przy Bramie Wyżynnej, do Forum nawet bliżej.

Szybkie rozwiazania

Jeżeli to jest spowodowane przez ludzi wjeżdżających do Forum, to moim zdaniem miasto powinno wymusić na forum aby w takich sytuacjach otworzyła szlabany, by usprawnić ruch. Bilety mogą kasować na inne sposoby
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie chodzi o kasowanie biletów, tylko o zbyt małą ilość miejsc parkingowych w stosunku do ilości przyjeżdżających aut. Jak parking jest pełen, to po prostu zamykają szlaban i auta stoją na pasie i czekają aż się coś zwolni. Inna sprawa, że w okolicy nie ma praktycznie żadnych innych miejsc parkingowych, więc parkują tam nie tylko klienci, ale też ludzie przyjeżdżający do centrum w innym celu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry