Widok
No niestety kryzys już dotarł i tu...
Hm...bardzo przykro, iż muszę to napisać ale może dotrze to do menagerów restauracji...Byłem stałym klientem od 2 lat. Pochodzę z warszawy, ale zawsze kiedy jestem w 3mieście wpadałem do tej miłej knajpki...czy w sezonie czy w ciągu roku. Szczerze powiedziawszy nie wiem co się tam stało i nie mam tu na myśli: wystroju, czy jedzenia..ale obsługę..Która zawsze była bardzo miła, przyjemna, wyluzowana, ale nie beszczelna..Fantastyczni kelnerzy: Pan Rafał czy Waldek,P.Iwona, również świetni barmani(szczególnie taki krótko ścięty chłopak i blondynka w długich włosach),tak było zawsze...hm..do listopada bo wtedy byłem ostatni raz..Ostatnio absolutna porażka, niestety nie było nikogo ze starej kadry:(..nie wiem co robi na sali ta kelnerka z ''dziwnie''wielkimi oczyma, w brudnych spodniach z trzęsącymi się rękami..tak że kiedy niosła herbatę to ogarnął mnie strach czy ta nie wyląduje ''na mnie''.. Zawsze było tak miło..jak w domu..można było zamienić kilka zdań z fantastyczną obsługą, napić się pysznej herbaty na zimno(teraz jest fatalna)...i wyjść zrelaksowanym...teraz to jakieś obce miejsce się zrobiło mam nadzieję, że MOJA ukochana knajpka powróci na stare tory kiedy będe
Moja ocena
Platinum Restaurant
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: -
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6