Widok

Noc Kupały na plaży

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Noc Kupały na plaży - Gdańsk, wejście 68[/lead]Świętuj najkrótszą noc w roku nad brzegiem morza! Zanurz się w magii słowiańskiego święta, gdzie żywioły ognia, wody, ziemi i powietrza spotykają się, by oczyścić to, co stare - i zaprosić nowe. To będzie wieczór rytuałów, śmiechu i wspólnoty - wokół ognia, wody, ziemi i kwiatów.W programie: Plecenie wianków i puszczanie ich w rzece z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O co tu chodzi?

W nagłówku wstęp wolny, potem ceny za energetyczną wymianę, chociaż nigdzie nie jest napisane co to za usługa. To w końcu trzeba się zapisać czy wstęp wolny?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyjaśnienie

ja jestem organizatorem i ja tego ogłoszenia na trojmiasto nie dawałam - dowiedziałam się od jednej z uczestniczki , nie wiem kto je tutaj umieścił ale wstęp nie jest wolny - jest opłąta za wejście i jest ograniczona ilość osób :)

Noc Kupały na plaży

[lead]Noc Kupały na plaży - Gdańsk, wejście 68[/lead]Świętuj najkrótszą noc w roku nad brzegiem morza! Zanurz się w magii słowiańskiego święta, gdzie żywioły ognia, wody, ziemi i powietrza spotykają się, by oczyścić to, co stare - i zaprosić nowe. To będzie wieczór rytuałów, śmiechu i wspólnoty - wokół ognia, wody, ziemi i kwiatów.W programie: Plecenie wianków i puszczanie ich w rzece z ...
więcej
do góry