Widok

Nocne Autobusy

Czy nie przydałyby się jakieś połączenia nocne z naszą wioską??
nie wiem np. przed 3 albo cóś?
Myśle że jakby wiele osób napisało do zarządu ZKM to by puścili jeden autobus w nocy.
Chodzi mi o same weekendy no i w wakacje codziennie:D

Co wy na to?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
191 N ^^
popieram,bowiem w okresie letnim,kiedy jest mnóstwo imprez kulturalnych w Trójmieście ,brak chociaż jednego kursu nocnego.
Pisałem w tej sprawie do ZKM, napisali mi żeby w tej sprawie pisać do urzędu gminy bo oni finansują tą linie(191) Jeśli gmina się zgodzi dofinansować nocny autobus to ZKM nie widzi problemu.

Z tym że pisałem do gminy ale oni nie odpisują.
I pewnie te buraki z urzędu nic z tym nie zrobią...:(
Też pisałem do gminy,ale zero odpowiedzi...

Masakra z tą gminą, nie chce tutaj rzucać oszczerstwami,ale nic się tutaj nie dzieje!! Kurcze tak rozwijająca się gmina,a wydaje się jakby stała w miejscu.Bo przy tempie rozwoju innych gmin w naszym rejonie u nas naprawde wszystko stoi!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie,ja mieszkam w Gdyni w okolicy pętli autobusowej Wiczlino-Niemotowo i od wielu lat nie możemy doprosić się od naszego urzędu i od ZKM nocnych autobusów.To jest po prostu chore:(
Autobusy nocne przynajmiej latem To konieczne zGdyni do Bojana po imprezie niema mozliwosci dostac sie do domu.

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Dzieci na quadach, muza czyli urocze Bojano. (24 odpowiedzi)

Cześć, niedawno przeprowadziliśmy się do Bojana i jestem w szoku co tu sie dzieje. Mieszkamy...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry