Widok

Nocne palenie gumy dokucza mieszkańcom

Opinie do artykułu: Nocne palenie gumy dokucza mieszkańcom.
Artykuł na temat: Nielegalne wyścigi samochodów

Nasi czytelnicy coraz częściej informują nas o niesfornych kierowcach, którzy w środku nocy urządzają sobie drift na parkingach. O jednym z takich przypadków poinformował nas pan Adam, który skarży się na nocne zabawy "osiedlowych drifterów" na parkingu przedszkola przy ul. Świętokrzyskiej w Gdańsku. Sprawdziliśmy, czy za hałaśliwe kręcenie "bączków" i palenie gumy grożą jakieś kary.

W kodeksie wykroczeń i prawie o ruchu drogowym próżno szukać wybryków pod nazwą "nielegalne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdezelowane e36

zapewne na buraczano kartuskich tablicach. Po zatankowaniu wartość auta się podwaja. Pół biedy jeśli się taki wsiur rozwali na parkingu, gorzej jak zabije kogoś na drodze (w ostatnim miesiącu dwa takie same paździerze ujeżdżane przez imbecyli ze wsi rozwaliły się na spacerowej - cudem nie zabili osób postronnych).
popieram tę opinię 159 nie zgadzam się z tą opinią 18

nie ma to jak nowa Fabia z salonu w lyzyngu co?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 64

No właśnie

Nie ma to jak nowy samochód, ale tego nie zrozumie biedak w 20letnim gracie, który porządny serwis widział ostatnio 15 lat temu u Niemca...
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 9

biedny znaczy gorszy?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 19

Gratuluje intelektu
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 15

XD odezwał się nowowbogacki pajac co ma nadzianych starych i wszystko dostał

Klasa wyższa ze szczoteczką do zębów w leasingu;) Przypomnij tatusiowi, żeby zapłacił ukraincom wypłaty, bo firma padnie jak uciekną;)
Dobrze Brajan, przypomnisz to Januszowi?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Tak,

bieda jest sposobem myślenia
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

dokładnie, prosty dowód, czy widział ktoś inteligentną osobę

z przyzwoitym penisem
"dryfującą" na parkingu Lidla
i to na dodatek w nocy?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

ale zdajecie sobie sprawe, ze dokladnie ci sami ludzie na codzień jeżdża autami na które was nie stać? :D do zabawy najlepsze są właśnie stare dopierdolone auta bo po prostu ich nie szkoda jak się coś nie uda ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 20

Wyobraź sobie że nie. Na codzień takie tępe wałachy latają właśnie tym „sportowym” syfem który wieczorem katowali na parkingu pod Lidlem. Ludzie którzy mają pieniądze i klasę nie zniżają się do poziomu pseudo driftującego wieśniaka.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hahahahaha oczywiście, że nie masz racji.
Masz jakieś mylne wyobrażenie o ludziach, którzy mają pieniądze, to nie XV wiek, żeby tylko szlachcic, któremu nie wypada splamić honoru rodziny miał pieniądze.
Teraz pieniądze robi się na wszystkim. Bogaci są zarówno ludzie wykształceni jak i zwykły ziomek, który dorobił się na jakimś sklepie internetowym.

I właśnie dlatego mijasz na ulicy ludzi w drogich samochodach, którzy potem wsiadają do swojego zdezelowanego BMW
E39 M Sport i kręcą bączki na pustym parkingu w nocy.

A tak na marginesie to gdzie mają, jak w Polsce jeśli nawet jest tor wyścigowy to potem budują obok bloki mieszkalne, polska cebula mieszkalna kupuje tam mieszkania (bo tanio!) a potem protestują "bo za głośno". I zamykają tor?

Nic Polakom nie pasuje! Wszystko do d*py! Wszystkiego zakazać! No chyba, że czegoś taki konkretny buraczek chce, to dla niego to "odblokować", ale on to wyjątek, on to ma powód, nie to co inni.

Rowery nie pasują! Drogi blokują! Korki nie pasują! Za dużo aut! Gdyby tak część osób decydowała się codziennie dojeżdżać do pracy rowerem, to byłyby mniejsze korki... a nie poczekaj! ja przecież nienawidzę rowerzystów!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tylko Emiraty :)

To może się wyprowadź do Emiratów, tam będziesz miał przestrzeń... pustynie z pustymi autotradami, właśnie dla miłośników "kręcenia bączków" i ścigania się... I tania benzyna i towarzystwo, tam z nudów się po tych autostradach Panowie kręcą :) ... czemu tu siedzisz i narzekasz, że tor wyścigowy jest obok blokowiska?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po pierwsze jestem kobietą.
Po drugie - typowe dla nas rodaków. Nie pasuje Ci to wy** z kraju! A może ja mam tu rodzinę, przyjaciół, może kocham swój kraj (rodaków czasami mniej) i nie chce wyjeżdżać by zaznać zmiany - może chce by powoli zmiana następowała u nas?

Czytanie ze zrozumieniem bardzo się przydaje, zwłaszcza jeśli dzierżysz jakiekolwiek stanowisko jako pracownik umysłowy.
Ja nie narzekam, że tor wyścigowy jest koło blokowiska. Tor o którym mówię istniał duuużo przed blokowiskiem. Stąd przytaczam tę sytuację w swojej wypowiedzi. Paradoks polega na tym, że ktoś kiedyś zrobił tor heen daleko od ludzi by im nie przeszkadzać a jednocześnie wypełnić niszę jaka jest w Polsce na tym rynku. A potem wybudowali blok i wielkie zdziwienie, że głośno i trzeba zamknąć!
Ludzie z bloku wiedzieli gdzie kupują mieszkanie. Właściciel toru jednak nie wiedział, że będzie blok, bo budował się lata wcześniej!

Dodatkowo nie trzeba wyjeżdżać aż tak daleko by zasmakować toru - ale rozumiem, że pejoratywne nastawienie do krajów arabskich w Polsce (i Europie) miało wywindować Twoją wypowiedzieć na skraj uwielbienia na tym portalu.
Dla przykładu wystarczy pojechać do Niemiec. Tam aż się roi od torów.

Ale czy ja jako Polka muszę wyjeżdżać z własnego kraju, bo Pan "k" na forum mi tak powiedział? Czy nie można np. zostawić i tak nieliczne tory i nie zabudowywać terenów wokół nich budownictwem przeznaczenia mieszkalnego?
Dostępność i bliskość takich torów, szybko przeniosłaby fanów szybkich jazd samochodowych na tory a ulice miast pozostawiła bezpieczne. Nie mówię, że nagle wszyscy jeździliby na tory, ale znacząca większość wolałaby tor niż ulice miasta.

Ja Ci np. polecam odebrać pensję, a na Twoje narzekania odpisywać - "to może wyprowadź się do Emiratów, tam będziesz miał pieniądze!"

A wszystkim rodzicom odebrać 500+ i inne dodatki - argument? " to może wyprowadźcie się do Niemiec, tam to będziecie mieli socjal!".

Będzie umierało Ci dziecko, bo w PL jest kiepska służba zdrowia? Nie waż się iść gdziekolwiek - powiedz sobie cichutko do lustra "mogłem się wyprowadzić do Emiratów, tam to bym miał opiekę medyczną".

Twój komentarz jest tak głupi, że aż żal mi, że poświęciłam tyle czasu na odpisanie.
Ale ciężko mi się obejść bez słowa na tak radykalną głupotę, ignorancję i ograniczenie w światopoglądzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

tak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krzycz Trybson!

Ale przecież można mieć właśnie takiego strucla za parę tysi tylko do zabawy, a na co dzień jeździć normalnym autem, nie jest to jakiś wyczyn.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

dobra dobra, we mnie przywalił typek w burackiej Megance

bo za szybko wszedł w zakręt i wyleciał bokiem. Na koniec się okazało że był pijany. On nie żyje a ja sie bujam o odszkodowanie po sądach. Hejt jest na BMW a buractwo jeździ też innymi autami.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 2

Buractwo jeździ burakowozami

A niestety najwięcej buraków jeździ w BMW więc się nie dziw. .
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

dzisiaj taki przydzwonil i juz nie pofisiuje przed d*perkami z kartuz czy innej koscierzyny burak jeden
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wiem, nie liczyłem

ty pewnie tak

dhdh

debilu bez pojecia. kupują opony za 3.5tys zl tylko po to żeby je 10 minut spalić. a ty bierze z kase od bociana bo sezon zimowy idzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 38

Idiotów jak widać nie brakuje.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

30-40zł

za sztukę używki w "idealnym" stanie,no a że bez bieżnika...
Przestań usilnie przekonywać wszystkich,że debilizm to pasja,a opony z drutami na wierzchu to "delux".
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co za wiesniaki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

glupis wac pan...

wlasnie o to chodzi, zeby pobawic sie takim gruzem w miejscu gdzie nikogo nie ma, o tej porze na parkingu pod przedszkolem na pewno nikogo nie ma, zauwaz geniuszu, ze nie robili tego pod tzw "tesco", "biedra" albo "lidlem"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Zaprawdę słuszne i zbawienne, że nie chcą nikogo zabić.
Godne i sprawiedliwe byłoby jednak gdyby też nie hałasowali.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ha, Ha, Ha

Serio myślisz, ze to GKA? To zobacz dokładniej. Częściej zobaczysz sebixa-watażkę ze swojego osiedla.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na filmiku nie ma bmw e36...
A teraz wsiądź do swojej xsary picasso i jedz do pracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest to mniej uciążliwe

niż: maratony i wyścigi na rowerach.
Bo robią to nocą i nie blokują miasta.
Bawcie się do woli!
popieram tę opinię 119 nie zgadzam się z tą opinią 127

Czytelnikowi nie pasuje to co ktoś robi na tym parkingu.

A twoim sąsiadom nie pasuje zapach dymu z twoich papierosów. Jak chcesz coś zmienić to zacznij od siebie.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 13

i z japy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moim sąsiadom też nie pasuję jak my z Żoną driftujrmy w nocy z miłości ;-) No ale przynajmniej nie narzekają na zapach gumy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

zabija ci corke czy kogo innego z rodziny bedziesz miala zabawe do woli facetko
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zemby zjodłem na bemwu. Zostali mi sie dwie jedynki i trujka wiendz morzna mi ufadź.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dobra proca i kamienie lub łożyska no i dobre oko
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest na nich sposób o którym głośno się nie mówi....

Inna metoda to skrzyknąć sąsiadów z busami i wjechać na parking tak by nie można było go opuścić a w międzyczasie czasie wezwać policję....
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 15

...tak by nie można było go opuścić,

a w międzyczasie dydaktyczny wpi...dol spuścić...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

a potem wszyscy wąsaci busiarze po mandacie za utrudnianie ruchu ;) choć i za bezpodstawne ograniczenie wolności drugiej osoby też jest fajny paragraf
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zatrzymanie obywatelskie na miejscu popełnienia przestępstwa. W d. sobie wsadź wymyślone paragrafy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

he

w takim razie przestepstwem jest rowniez twoje pisanie glupot na forum

Drift to przestępstwo? Jak to nawet wykroczenie nie jest bo brak informacji o tym w kodeksie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zakłócanie ciszy nocnej po 22giej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jest wykroczenie a nie przestępstwo. Jak by kogoś tym samochodem rozjechał albo krzywdę komuś zrobił i uciekał to co innego.
Nie potraficie ludzie zrozumieć, że nie jesteście sami na świecie, oni z drugiej strony tak samo, ale co innego robić to o 20 a co innego 2 w nocy.

Jest dużo biegaczy, to ulice zamkną, ale zrobić tor to już gruba kapusta. Jedno jest społecznie akceptowalne, drugie nie. A może na wszystko zacznijmy patrzeć normalniej. Albo od skrajności w skrajność. Ja biegam po parku dla siebie i żyję, rowerem jeźdźę po lesie i robię to dla siebie, inni też mogą, ale nie bo muszą się sprawdzić/pokazać. Tutaj w autku też ktoś chciał się pokazać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma czegoś takiego jak cisza nocna. To jakaś nowomowa z prl. jest zakłócanie spokoju i w żaden sposób nie łączy się z godzinami. Ciekawe czy ten parking to strefa ruchu czy posesja prywatna. Jak to drugie to policja może podjąć interwencje tylko na wniosek zarządcy nieruchomości. Ewentualnie ten palacz petów co to filmował może dzwonić że mu spokój ktoś zakłóca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taktyka iście wojenna. Toż to szok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

.

Toć to wieczór, nie noc
Toć to robią na prywatnym parkingu nie na drodze publicznej.
Toć w końcu ile bylo decybeli że tak bardzo temu panu co nagrywał i ,, uprzejmie,, zrobił to co do obywatela nalezy przeszkadzają te piski? Bo tramwaje napewno ciszej tam jeżdżą na pętli i jakoś panu nie przeszkadza. Pozdrawiam ;-)
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 93

jeżdżą też nocami, sama byłam świadkiem
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ojeju

I byla pani się na chodniku 200 metrów dalej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 26

A po co portal umieszcza film z tych nieudolnych popisów?
Żeby zachęcić do podobnej zabawy tych, którzy sami na to nie wpadli?
Żeby ci mentalni dresiarze poczuli się dowartościowani?
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 2

żeby "dziennikarze" poczuli się dowartościowani

że piszą o "ważnych" wydarzeniach kulturalno-oświatowych...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba przeniesc osiedle, a jezioro damy o tutaj

taką mam koncepcje
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 4

zrobili by duży plac żeby można się bawić własnymi samochodami to by nie było tego problemu, a jak wszędzie nie wolno, to wieczorami jak niema ludzi driftują sobie na parkingach. Oprócz tego że jest hałas to ja do nich nic nie mam, niech się bawią, oby bezpiecznie
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 42

nie ma toru w woj. pomorskim? Czy te sztrucle tak daleko nie zajadą? ;)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie, nie ma
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21

to niech kupią grunt i zbudują. Dopełniając przepisów (hałas etc)

"Niech zrobią" zawsze łatwiejsze, prawda?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Zrobili by"?

Sprecyzuj kogo masz na myśli?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ich.

Oni niech zrobią nam plac, żebyśmy mogli upalać slicki w naszych 1.6 M-LPG Power.

Jestem za

I bardzo dobrze mieszkańcom ze maja hałas w środku nocy
A jak oni zachowują w dzień w środkach komunikacji miejskiej?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 20

Gume pali ale do setki ma 12 sekund :D Dobry na wiejskie dziewczyny
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

aż dymi przestrzeń między uszami

gdzie większość ludzi ma mózg...

Dokładnie tak jest.

Adaś swoją kia ceed tak nie może, to donosi na policję.

A nawet jakby mógł to teściowa która wszędzie z nim jeździ nie pozwoliłaby mu bo ma bypassy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

tez mam 3,5 litrowe BMW i jakoś nie mam idiotycznych pomysłów na nocne zabawy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trudno bawić się na LPG.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wiem jak skomentować to LPG

oni jeżdżą po całej Świetokrzyskiej

debilstwo jeździ tak w nocy po całej Świętokrzyskiej! W kilkanaście osób przygotowaliśmy na całej Świętokrzyskiej kamerki, nagramy debili i pójdziemy z tym na policję! w razie czego będzie jako dowód do sądu. Skończy się zabawa debili!!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7

Browo

Brawo dla was. Zamiast ogladac na wspólnej albo iść do kościoła zajmijcie się nimi bo faktycznie jestescie od tego. zamiast miło spędzać czas to zajmujcie się bzdurami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Pan Adam chyba sam chciałby "pokręcić bączka" :D
Niestety Passat w TDI nie pozwala :>
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 17

polakówom cebulaczkom wszystko przeszkadza..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 37

polakówom*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do pajaca

Polakom !!!, debilu. Jak nie masz szacunku do własnego kraju, ludzi i przepisów to nie wymagaj, żeby Cię inni szanowali, pajacu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polacy cebulaczki to właśnie ci GTA wannabe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był placyk przy Warszawskiej to ludzie z Piotrkowskiej wzywali psy i go zamknęli. To sie przenieśli dalej, ale za to bliżej bloków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dokładnie. Zrobić nalot, pozbierać dowody rejestracyjne tych złomów i kilka tysi mandatu za zaklocanie porządku i niebezpieczną jazdę.
I powtarzać do skutku.
aż do wytępienia tej patologii.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

..,ale

z takiej interwencji nie ma żadnych profitów,więc..... po co(?)

To jak to jest z ta cisza nocna

Obowiazuje tez ludzi na ulicy ? Czy tylko nieszkajacych w blokach ? A i czy zaklady po 22 tez moga halasowac ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak to jest

z tym rozumem - ma go każdy,czy akurat dla ciebie zabrakło?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

o 2 w nocy była pobudka

z 6 na 7 sierpnia koło 2 w nocy jakbym dorwała te mendy w tych autach co przez nich nie spałam to bym skopała im d*py i wyrzuciła kluczyki od aut do studzienki kanalizacyjnej!!! debile i tyle w temacie...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7

Brak

Faceta w domu/sąsiedztwie?.,czy są ale w rurkach śmigają(?)
Szczerze współczuję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Najlepij wszystkich do klasztoru zamknąć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pms ;)

kiedy ktoś zainteresuje się debilami na motorach ???

którzy uwielbiają przejazdy po 20 robiąc hałas jak startujący odrzutowiec.
Co trzeba mieć w głowie, żeby być z siebie dumnym, że pobudził wszystkie małe dzieci w promieniu
kilku kilometrów ??
Skoro środowisko motocyklistów jest tak świetnie zorganizowane, to może przemówiło by do tej przestrzeni gdzie normalnie jest mózg ??
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niech się małe dzieci od małego przyzwyczajają, że życie to nie je bajka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Gdynia - jedno wielkie szambo

A w Gdyni co noc robole chleją i klną, a policja nic z tym nie robi!

a ty jesteś debilem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze, że jeszcze

nikt nie donosi na sąsiada, że za szybko oddycha zużywając więcej tlenu niż inny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Już niebawem..

Kiedyś paliłem gumę Oplem Omegą A 2.6

To były czasy... Na skwerku w Gdyni paliło się gumę wieczorem w sobotę jak jeszcze nie było kamer. W bagażniku dwa koła w zapasie na tył, dymu tyle że nie było nic widać, turyści kręcili filmiki kamerami a młodzi się świetnie bawili, takie beemki wciągałem nosem, piękna była ta moja omesia, zielona perła....Nikt nie robił z tego afery, po paleniu gumy wspólnie zmienialiśmy koła a potem ploty do 4 rano i do domu. Pozdrawiam wszystkich młodych, bawcie się dobrze ale z umiarem i na trzeźwo.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 11

Robiłem podobnie tylko Roburem, takie omesie wciągałem nosem całymi tuzinami. Potem razem ładowaliśmy pakę towarem i jechałem na giełdę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chyba w gacie robiłeś :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co Wy mnie tu bedziecie za kit wciskać! Ja baczki kręciłem tam już w 83 moim beżowym Barkasem. Ludzie wlepiali oczy ze zdziwnienia co ta NRDowska fura potrafi! Nikt nie kręcił filmów, bo wtedy nie było czym.
A wasze omki i robury to na śniadanie bym wciągnął

Udostępnić szczurodrom Kosakowo

na centrum sportów motorowych. Co ma nieużywany stać?
Daleko od zabudowań, więc nie będzie to przeszkadzać, a trochę obiekt na siebie zarobi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to trudno ich złapać na gorącym uczynku? Komisariat jest 1000 m dalej. Zrobić z tym porządek bo trafia na jakiegoś zdenerwowanego ojca któremu przed momentem dzieci usnely i zrobi im drift po parkingu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie robcie afery.

Widze ze zazdrosnicy ci jezdza komunikacja miejska kreca jakies akcje. Ja uwielbiam palic gume. To jest kwintesencja jazdy samochodem. A jak komus za glosno to zatyczki do uszu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21

warunek

...pod warunkiem, że - jak nie usłyszę budzika (bo niektórzy k...a pracują !!!) - to Ty mnie obudzisz... codziennie o 05.00

Dać. Miejsce. Do spotkań. I szaleństw.

Byle placyk droge zamknieta. Niech sie wyszaleją Wtedy nikt nie bedzie się bawił na drogach
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oooo Mam Cię Trucicielu!!!

To ty jarasz zioło i wydmuchujesz na mój balkon. Cała rodzina przez to Cierpi. Noce nieprzespane. A Adam na osiedlu... ja? ja nie palę, to inny sąsiad. Wreszcie ....Sam Się nagrałeś
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

hahah wielki kozi

zioło jara a podpier...
to dopiero parówka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nocne bydlaki

w Gdyni na legionów pod nosem policji na Korczaka noc w noc z rykiem silnika jezdza od połnocy do 3 nad ranem I CO??? policja głucha ,nic nie słyszy a mieszkancy nie moga zasnac czy budza sie od ryku silników,az do momentu gdy którys sie wku... i odczeka z kamieniem na tych bandziorów!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejny słoik kupił apartment w miejscu starej lisiarni obok pętli tramwajowo autobusowej i ruchliwej ulicy

zamyka oczy i myśli ...że usłyszy szum morza
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tak Jest dać im plac co weekend i po sprawie

Są to młodzi ludzie z pasją myślę że powinno się szanować takich ludzi dać im jakieś miejsce i tyle plac parking czy coś niech wyszaleją się rozumiem że Januszowi z Halyną przeszkadza jak oglądają tv a pod biedrą ktoś szaleje no ale cóż miejsc niema mi się to osobiście podoba Trzeba wspierać motosport może nie koniecznie na ulicach ale pusty parking czemu nie....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

takie popisy na parkingu przez oceanarium w Gdyni to niestety norma

w srodku nocy robia sobie zabawy. A durne paly z UM Gdynia daja blogoslawienstwo na podobne imprezy w ciagu dnia..... potem wieczorami GWE cwicza bączki na parkingu

wieśniaki :)

jw
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech skarżący się pokaże film:
*z nocy
*z głośnego hałasowania
bo ten z pewnością taki nie jest!
Pan nagrywający lepiej niech palenie rzuci bo na tym balonie chyba się nudzi a i jeszcze jakiejś choroby dostanie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Hałasowanie jest na filmiku, tylko bardzo ciche.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Drift

Gdzie gdańska drogówka.pewnie ugania się za staruszkami za kółkiem i wypisuja im mandat.Drogowka poluje tylko na słabych a spryciarze maja ich w d*pie.

jazda

Kobieto Oni o tej godzinie pija darmowa kawe na stacji benzynowej.

Policja bezradna nawet jak złapią

Wszystko ładnie pięknie pod jednym warunkiem
wszelkie kodeksy drogowe dotyczą poruszania się pojazdu po drodze publiczne i tutaj Policja może dać mandata, ale
większość takich driftów odbywa się NIE na drodze publicznej a na parkingach często będacych własnością prywatną, np parking przy wymienionym w artykule przedszkolu, parking Tesko na chełmie i wiele innych miejsc w trójmieście, no bo na terenie "prywatnym to Policja już bezradna"

Ojeju

I cos straszne sie stalo panu spoleczniakowi. Na parkingu pustym soe dzialo i co? Dramat..
A tramwaje pewnie glosnie na petli jezdza i w nocy pasazerowiepo procentach glosniej gadaja... zenua
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tor Pszczółki, problem polega na tym że nie jest darmowy a po zatankowaniu za pięć dyszek na nic więcej forsy nie ma.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

niektórymi autami za 5 dyszek można niedojechać drugi raz do stacji...

bo w połowie drogi olej się skończy

Adam społeczniak

Jaki społeczniak z tego Adama... Zazdrości bo sam jeździ tylko Mercedesem... 154 o 7:10 do pracy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

To na bank taki gruby "Janusz" w przepoconej podkoszulce, który cały dzień siedzi przed telewizorem. Usłyszał pisk opon, oparł się na parapecie i woła:
"Pacz Grażyna! g*wniarze siem ścigajo na parkingu! Łoooo nie... na mojim się nie bendom ścigał! Dej mnie telefona to ich skamerujem i na milicje zaniese! Niech zomo zrobi porządek! "
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sporty motorowe od zawsze mają swoich fanów i zwolenników, każdego trzeba zrozumieć.
W Trójmieście są organizowane różnego rodzaju imprezy motoryzacyjne lecz nie każdy ma na nie czas. Gdyby zrobili gdzieś mały tor to na pewno niektóre takie sytuacje by się co nie co uspokoiły.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

palenie łysego kapcia w bejcy za pół pensji to nie sport motorowy, przejrzyj na oczy gościu

a mały tor jest, pod Pruszczem, ale bida w kieszeni, na darmowy parking pod biedronką tylko stać beciarzy

Dajcie się młodzieży pobawić

Każdy był młody i potrzebował się wyszumiec. Moje pokolenie na pasie startowym na zaspie- to były czasy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Owszem

Ale niektórzy potrafili się wyszumieć tak żeby nie przeszkadzać wszystkim dookoła. Wystarczy minimum oleju w głowie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piszą w artykule że ciężko ich ukarać

Bo jeżdżą tylko kilka minut. Naprawdę to musi strasznie przeszkadzać!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

Trza po prostu uniemożliwić Sebastianom zdobycie prawka. Czasem już po twarzy widać że patus który będzie rwał Karyny na swego rzęcha bo "umie dryfty".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziadostwo mądrali

Najlepiej młodzież do klasztoru wsadzić dać różaniec i będą grzeczni. Wychowawcy się znaleźli
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

serio aż tak bardzo nad sobą nie panujesz, że musisz się wyładować za pomocą swojego pasata? jak ci tego zabronią, to co? wyżyjesz się na kocie albo staruszce?

A niech się pobawią, mi to nie przeszkadza

a ped**arzy blokujących ruch na cały dzień wychwalacie pod niebiosa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

szlaban

jedynym rozsądnym rozwiązaniem wydaje się szlaban
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

PIS ki przeszkadzają?

I wszystko jasne..

Zapraszam do Gdyni tam gdzie siedzibę ma trefl( niedaleko promowni). Tam co parę dni w godzinach wieczornych chłopaki daja czadu tak, że słychać na osiedlu Nawigator.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

lepiej taka faza

niz doic browarki albo popalac dopalcze

jestem 36 letnią kocicą samochodową

kto chce poszaleć niech się ze mną zmierzy :)

przyjmujesz w aucie? aż taka bieda?

Slepa

Policja straz miejska sie chyba boja bo w gdyni przy riwierze srebnio co drugi dzien i nie w nocy a wieczorem i choc kamera miejska to i tak strozow prawa nie rusza przejezdzaja obok i jakby nigdy nic kompletnie nie reaguja

"drifterzy" czyli po polsku przygłupy

jakoś chcą się pokazać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A w lustro patrzaleś

W Oliwie na Grunwaldzkiej przy hali Olivia

Zrobili sobie szybkich i wściekłych! Ostatnio jak wracałem wieczorem spacerkiem do domu to patrze i pełno grupek ludzi przy furach.. Wsiadają i się ścigają! A policja jest bezradna! To po cholerę jest ta policja? Aby ochraniać PiSowskich aparatczyków?

Niech się bawią, wiecej torów mniej boisk

Panie Adamie

Czy pana sąsiadom przeszkadza pana palenie papierosów na balkonie?

Złapanie niemożliwe?

Wybicie szyby, rozwalenie wiaty, kradzież lub przywalenie sędziemu w globus trwa zwykle krócej niż taki drift a jednak sprawców udaje się ująć. A tu mamy powtarzalne wykroczenie i się nie da.

aaaaaale ze co

gdzie on tam driftowal ja nic nie widze jechalo jakies auto i tyle
do góry