Widok

Nocny Przejazd Rowerowy

Ciekawe czy ktoś zamierza przejechać się w najbliższą sobotę po Gdyni późnym wieczorem i w nocy podczas I Gdyńskiego NPR? ;)

Info o przejeździe: http://www.ingremio.edu.pl/?p=385
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
będę

Na masie też. Masa ważniejsza, powinno być na niej więcej ludzi, choćby dlatego, ze nie potrzebne oświetlenie. Tymczasem więcej ludzi deklaruje tu. Gupota.

To w czerwcu w zeszłym roku były te jaja na spacerniaku Marysieńki...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Masa się przejadła sporej części ludzi, stąd mniejsza frekwencja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przejadła się bo mamy słomiany zapał.

wawiacy i lodziaki już naście lat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przejazd super, chociaż masa ludzi i na zwężeniach było cięzko. Zjazdową część pokonałem prawie na czele i to był dobry ruch, bo aż strach pomyśleć co się działo w dalszej części peletonu.

Za to chętnie umówiłbym się na nocne ściganie po trójmieście ;) wracając ze znajomym mijało nas sporo szybszych rowerzystów. Musiałem jechać spokojniej ze znajomym, ale ochota na pościganie była wielka. O tej porze można trochę naginać światła itp. :)

Powiedzmy taki przejazd od mola w Sopocie przez Nadmorską, Marynarki Polskiej, Kliniczną, Grunwaldzką do Stogów albo do Siedlec/Łostowic ;) Średnia jazdy - 27-28km/h, a większość odcinków 30. Anyone? :)

marog6@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
30kmh to ściganie? Chyba pod górkę.
Na 20km rowerze 30 średnia to żaden wyczyn na kilkudziesięciu km, o szosie nie mówiąc.
Chyba, że mówimy o TPK :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
w lesie 30kmh to wharp3

mam AVG=35 na ZJEŹDZIE z Owczarni, a się staram

r e p l a y ?

kiedy następny taki przejazd?! prosimy!

może trochę bardziej hardcorowy? tą samą trasą odwrotnie? tylko dla Ostrych Kół?
do góry