Widok

Noga Magazyn Rowerowy

Pewnie większość z Was już widziła okładkę najnowszego numeru Magazynu Rowerowego (marzec 2006) nie trzeba mocno się przyglądać, aby zauważyć, że ze ten koleś na rowerze ma nieogolone nogi. Jak można było do tego dopuścić to chyba skandal?!!! Czyżby to nie dopatrzenie redaktorów, a może jednak dopuszczalnie jest niegolenie nóg przez bike-rów, albo takie nogi mają być moda w tym sezonie:-):-):-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I dobrze... w koncu bede trendy ;-))
wg. mnie wyrabianie własnej opinii na temat filmu którego sie nie widziało na podstawie recenzji jest błędem, tak samo i tutaj... jesli Ci pasi i potrzebne to do czegos, to gol nogi, jesli nie, to nie... Tylko pamietaj, nie kazda babka jeździ na rowerze i wie o co chodzi z goleniem nóg przez facetów ;) ja m.in. z tego powodu nie gole :D

pozdro :)
Drogi Robi,

Niepotrzebnie oburzasz się, jako że ten facet, z twarzy podobny do młodszego, nieudanego brata Zbyszka Cybulskiego, wcale nie jest żadnym bikerem, tylko cienkim bolkiem.
Po pierwsze primo, ma minę wybojonego szczyla, chociaż nic wielkiego nie wyczynia.
Po drugie primo, nóżki ma co prawda chude jak Pieter Wening, ale nie można powiedzieć, że tak samo UMIĘŚNIONE. Po prostu zapaść.
Po trzecie primo, odchyla się nie w te mańkie, jakby chciał się wyłożyć za chwilę na tym piachu.
Po czwarte primo - kto tak trzyma klamy?!
Po piąte primo - kto jeździ w takim kasku na montasie?
Po szóste primo - kto jeździ w takich obciachowych gaciach, co się marszczą na dupie i włażą w bruzdę pośladkową?
Po siódme primo - kto jeździ w białych okularach, oprócz obciachowych włoskich szosowców i naszych niektórych?
Po ósme primo - kto jeździ w damskiej koszulce i to za luźnej?
Po ósme primo - kto jeździ w takich obciachowych rękawiczkach?
Ten facet jest po prostu wynajętym modelem, a umieszczenie go na okładce MR uważam za afront wobec czytelników, zwłaszcza że gdzieś już tego nieudacznika widziałem, chyba w bikeBoardzie czy coś...
Niesłusznie więc oburzasz się, że ma nogi nieogolone, przeco spieszę Cię niniejszym uspokojnić.

Pozdro i Szacun,

Yary
Yary Squary napisał(a):

> Ten facet jest po prostu wynajętym modelem, a umieszczenie go
> na okładce MR uważam za afront wobec czytelników, zwłaszcza że
> gdzieś już tego nieudacznika widziałem, chyba w bikeBoardzie
> czy coś...

był także na folderze ski teamu - albo jakejś dystrybuowanej przez ich marki o ile dobrze pamietam - GF bodajże.
ja nie widziałem, nie czytam tej makulatury. pewnie daltemu że spełniam połowę obciahcowych prim z postu wyżej :P niestety niejestem takim stylowym bikerem i ni jak nie pasuje do wzorca prawdziwego bikera w odpowienich spodenkach, rekawiczkach okularkach itd :P

lol, za to jak j*******z góry to sie drzewa kładą i trawe wyrywa z korzeniami :P
ponoć jest nowa moda na golenie pośladów, słyszeliście ? a może już sami golicie ? ;] pozdro
fuj... nie bede nikomu golił... ;)
A dziewczyny co sadza o goleniu posladkow :P ??
swoich?
bez urazy, ale jesli ktos ogoli nogi a nie ogoli tyłka to chyba bedzie to najwieksza porazka jaka moge sobie wyobrazic...jak to bedzie wyglądało :D
ja nie chce wiedziec ... :)
jaja też treba golić? wielkanoc idzie to sie przekonamy kto ma jaja ogolone :P
Golenie nóg to GEJOWO, nic więcej.
Wcale nie gejowo to podstawa :D a golenie pośladów i jajek to bonusy :D
wg mnie jajka każdy powinien golić albo przycinac włosy - zależy co dokładnie macie na mysli ;) to ze względów czysto higienicznych, wyobrazacie sobie ile bakterii zeruje w czasie wielogodzinnej jazdy w ciepłym pomieszczeniu (trenazer) lub w upalną pogodę w ololicach naszych... zwłaszcza jak tam jest pełno kudłów ??? proste porównanie do pachy... jesli włosy są przystrzyzone, jest higieniczniej niż jak komus włosy wisza spod pachy jak w piosence elektrycznych gitar :D:D:D
Golenie nóg to lipa w świecie amatorów.taka wymyślona moda kolarska.Te wszystkie argumenty z plastrami które gdy odrywamy to nas mniej boli czy noga wysmarowana oliwką ładniej wygląda czy w końcu masaże - ilu amatorów golących nogi żeby wyglądać bardziej zawodowo chodzi na masaże ?
witam,
dzieki panowie za tak pasjonujaca wymiane opinii. naprawde poprawil mi sie humor. dobrze ze mozemy oderwac sie od rzeczywistosci. a co do meritum - golenie to sciema ale z drugiej strony co to komu przeszkadza...
Droga Gumo!

Golenie to nie żadna ściema. Włosy mogą być bardzo niebezpieczne - mogą się wkręcić w szprychy, a nawet człowieka zadusić. Jeden facet z Wołomina nie golił włosów, które nawinęły mu się na oś suportu Truvativ Isis, a że nie zauważył tego w porę, ukręcił sobie wora - własnoręcznie, a właściwie własnonożnie!!! Golenie to sprawa życia i śmierci. Jeśli zaś chodzi o bakterie, że niby żerują na kudłach w kroku, to uwiadamiam Koledztwo, iż profesjonaliści stosują specjalny żel, który zabija wszelkie żyjątka, a przy okazji też smród. Ponadto zmniejsza współczynnik tarcia i chłodzi, zapobiegając nieprzyjemnym doznaniom wynikającym z tarcia kroczem o siodełko za pośrednictwem pampersa. Tak więc nie żałuj żelu, a kudły gól tak czy siak. Przed przejażdżką koniecznie więc machnij wkoło krocza brzytwą względnie nożyczką, potem cupnij dupskiem w michę z żelem i dopiero wciągaj gacie, albo i nie (jeśli jedziesz na plażę w Chałupach). Wtenczas polecam silokonowe przezroczyste nibymajciochy naturystyczne, koniecznie z przezroczystym pampersem z pianki silikonowej. Jeżdżenie bez majciochów może być bowiem niebezpieczne z wielu względów - zwłaszcza w przypadku stosowania siodełka z dziurą, oczywiście. Taaaaaak....

Yary
Yary Squary napisał(a):

Cze Yary,
naprawde jestem pod wrazeniem Twoich umiejetnosci retoryczno - lingwistycznych. rozwijaj ten talent - tymbardziej ze kabaretowa recesja odchodzi chyba w zapomnienie- i dobrze. a tymczasem ludzie- ride your bikes
guma
do góry