Widok
Nordszon II
Jak widać Harpagan sie odbył, wszyscy zadowoleni. Uczestnikom gratulujemy pokonanych kilometrów na tej wymagającej trasie.
Jeśli ktoś chciałby się zmierzyć z dystansem, a nie nawigacją to zapraszam na kolejny marsz długodystansowy jaki odbędzie sie na północy kraju. Trochę odmienna koncepcja trasy niż Harpagan. Jednak myślę, że sam charakter i atmosfera Wam się spodoba.
www.nordszon.pl
Zapraszam
www.rwm.org.pl
Jeśli ktoś chciałby się zmierzyć z dystansem, a nie nawigacją to zapraszam na kolejny marsz długodystansowy jaki odbędzie sie na północy kraju. Trochę odmienna koncepcja trasy niż Harpagan. Jednak myślę, że sam charakter i atmosfera Wam się spodoba.
www.nordszon.pl
Zapraszam
www.rwm.org.pl
Podczas trzeciej edycji Pomorskiego Marszu Długodystansowego Nordszon powędrujemy przez najpiękniejsze zakątki Kociewia. Naszą bazę stanowić będzie jedna ze szkół w Pelplinie, miasteczku słynącym z gotyckiej katedry oraz zabytkowej Biblii Gutenberga. Spotykamy się już 12. września o godz. 16, żeby o 20:00 zasiąść wspólnie przy ognisku. Na szlak wyruszymy 13. września o godzinie 6:00, by powrócić do bazy o poranku, kolejnego dnia. Więcej informacji na www.nordszon.pl. Zapraszamy :)
Szanowni Państwo.
Za 2 tygodnie miała odbyć się III Edycja Marszu Długodystnasowego Nordszon.
Wczoraj o godzinie 21:00 zostałem poinformowany przez głównego organizatora, Marka Ziębę że nie jest on więcej zainteresowany organizacją tej edycji !!!
Ja ze swojej strony niedysponuję stosowną wiedzą by zoorganizować tą edycje bez wsparcia Marka.
Co następuje, wszelkie Państwa wpłaty zostaną Wam zwrócone.
Proszę przyjąć moje najszczersze przeprosiny.
Pozdrawiam
Michał Mizera
tel. kont. 501 521 411
Gdy przeczytałem ten komunikat nasuneło mi sie tylko jedno pytanie:
LEO WHY??? :( :( :(
Za 2 tygodnie miała odbyć się III Edycja Marszu Długodystnasowego Nordszon.
Wczoraj o godzinie 21:00 zostałem poinformowany przez głównego organizatora, Marka Ziębę że nie jest on więcej zainteresowany organizacją tej edycji !!!
Ja ze swojej strony niedysponuję stosowną wiedzą by zoorganizować tą edycje bez wsparcia Marka.
Co następuje, wszelkie Państwa wpłaty zostaną Wam zwrócone.
Proszę przyjąć moje najszczersze przeprosiny.
Pozdrawiam
Michał Mizera
tel. kont. 501 521 411
Gdy przeczytałem ten komunikat nasuneło mi sie tylko jedno pytanie:
LEO WHY??? :( :( :(
remek