Widok

Nosowska

Nosowska Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Nosowska, 14 października 2007 godz. 20.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WOW!:-D

Cudownie! Na pewno nie przeoczę! I mam apel do organizatora: zróbcie wstęp od 21r.ż.;-))!

?

a niby dlaczego od 21?

mlodzi i piekni tez moga sie dobrze i fajnie bawic. szkoda, ze nie pamietasz..

szkoda że wszędzie fajki palą

Kurcze, jestem w ciąży i automatycznie odcięło mnie od "kultury wyjższej":) wszędzie gdzie dzieje się coś fajnego, w każdym Uchu i innych dym jak siekiera. Cóż...poczekam jeszcze kilka miesięcy:(

OD 21 jest ok!

Od 21 po to, by młodzi nie pałętali się pod nogami. Niestety, ale prawda jest taka, że dzisiejsza "młodzież" jest rozwydżona, a na imprezach często zachowuje się jak ostatnie chamstwo. Dlatego popieram, aby niektóre imprezy były od 21 - raz na jakis czas można się spokojnie pobawić.

pamięta czy nie pamięta, jak się było pięknym i bardzo młodym, sama wiem, że jeszcze kilka lat temu młodzieć była ZUPEŁNIE inna, jakby lepsza, taka jest prawda, a takie imprezy powinny być od 21

YES! YES! YES!

Musze by na koncercie!!! W końcu NOSOWSKA solo!!!! Idę kupi dziś bilet bo się skończą i znowu nie zobaczę Kasi kochanej!!

granice

to mialo byc o koncercie,na którym niestety być nie moge;(a tu czytam o jakichś barierach, 21,pałetanie sie pod nogami?a nie o twórczość tu chodzi???tylko co do jednego sie zgadzam:fajki-to mnie wkurza i gdybym miala cosik od siebie jak juz o granicach to ZAKAZAC bo mi sie to po plucach paleta przeslizguje jakies dziwne dymne zaslony sie tworza,ale tak na koniec to przyjemnego koncertu wszystkim którzy beda miec to szczescie;):):)

Człowieku

Nie cała dzisiejsza "młodzież" zachowuje się chamsko.Fakt jest taki,ze niższe roczniki są coraz gorsze,ciężko znaleźć osobę z która można kulturalnie porozmawiac.A co do wejscia od 21 lat... Ja nie mam jeszcze tych 21 lat i chetnie poszłaby na ten koncert :p:p

support?

support jakiś będzie? o której NAPRAWDĘ zacznie się koncert?

a może DO 21 r.ż?

przecież takie staruchy o lasce to tylko 'beda sie pałętać pod nogami'

paranoja.

E tam zrzędzicie

A ja sądzę, że wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia liczy się charakter. Ja na przykład mam 40 lat i też przyjdę na koncert. A za to że jesteście marudni to na koncercie będę pił, palił i całował sie po kątach a żeby nie było zbyt przyjemnie to wcześniej skonsumuję nieco czosnku.

prawidłowo :)

Inne tematy z forum Rozrywka

Festiwal Whisky Sopot (3 odpowiedzi)

Whiskymaniacy, nadchodzi nowy rozdział!11 edycja Festiwalu Whiskynowa lokalizacja: Sopot,...

Festiwal Smaków Food Trucków (31 odpowiedzi)

Już w ostatni weekend maja plac przy Forum Gdańsk po raz kolejny zamieni się w wielką plenerową...

Kombii Akustycznie - The Best Of (4 odpowiedzi)

Zespół Kombii z Grzegorzem Skawińskim na czele przygotował dla swoich fanów coś wyjątkowego....

do góry