Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JG - ocena Profesjonalnie, miło, pełen profesjonalizm
~JG
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 czerwca 2024

Sandra - ocena Bardzo miła pani Notariusz, fachowa i profesjalna obsługa. Cena przystępna....
~Sandra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 marca 2024

Bożena Sznytka - ocena Zdecydowanie polecam usługi "Kancelarii Notarialnej - Sylwia Miłkowska"...
~Bożena Sznytka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 marca 2024

Serdecznie Polecam wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa. Korzystaliśmy z mężem juz kilka razy z usług...
~Paulina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2018

POLECAM ! wątek zamknięty Niejednokrotnie miałem okazję być klientem u notariusza, jednak wizyta u Pani...
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 grudnia 2017

Rzetelnie i miło wątek zamknięty Trafiłam do Pani Notariusz z polecenia i bardzo się z tego cieszę - od...
~Bożena C.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 listopada 2017

Zdecydowanie nie polecamy.!!! wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecamy tej Kancelarii . Mieliśmy okazję być u pani...
~Jacek.Ł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 października 2017

Polecam w 100% wątek zamknięty Współpraca z Panią Sylwią to sama przyjemność. Od początku przez cały tok...
~Sonia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 października 2017

Mile zaskoczony wątek zamknięty Miałem z początku obiekcje, lecz zostałem pozytywnie zaskoczony....
~Doświadczony życiem
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 października 2017

Ona 34 wątek zamknięty Bardzo polecam Pania Notariusz. Precyzyjnie, sumiennie I rzetelnie wykonuje...
~Ina 34
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 października 2017

Polecamy z czystym sumieniem wątek zamknięty Serdecznie polecamy Panią Notariusz. Bardzo rzetelna osoba, szybko...
~k3m
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 września 2017

Super wątek zamknięty umówiliśmy się na 20, umowa była przygotowana, wyjaśnienia szczegółów -...
~zygmunt
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 marca 2015

Bardzo polecam !! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, Pani Notariusz bardzo dokładnie wyjaśnia zawiłości prawa...
~Alicja - zadowolony kupujący.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry