Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zadowolona:)) wątek zamknięty Jestem zadowolona z odbytego kursu, ponieważ był on prowadzony w miłej...
~Katarzyna Piotrowska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 marca 2008

zaczarowany swiat ruchu wątek zamknięty szkoła w nazwie, ale nic wspólnego ze szkolną nudą.nawet najwieksze łamagi ;)...
~asia
-

dodano: 23 lutego 2008

POLECAM wątek zamknięty mila atmosfera zajecia sa prowadzone na wysokim poziomie ciesze sie bardzo...
~Marta
-

dodano: 20 lutego 2008

ryuen - opinia wątek zamknięty naprawdę przyjemnie :) Sala klimatyczna a instruktorka fantastyczna :)
~ryuen
-

dodano: 14 lutego 2008

Kameralnie i przyjaźnie wątek zamknięty Polecam wszystkim paniom, które kochają orientalne rytmy. W szkole Zafirah...
~Kasia
-

SZCZERZE POLECAM!!! wątek zamknięty świetna prowadząca, w miarę możliwości stara się podchodzić indywidualnie do...
~Asia
-

Paulina - opinia wątek zamknięty Atmosfera super, sala naprawde fajna:) wystroj rewelacja, strasznie mi sie...
~Paulina
-

dodano: 13 lutego 2008

Bardzo dobra szkoła wątek zamknięty Bardzo długo szukałam odpowiedniej szkoły tańca arabskiego i kiedy znalazłam...
~Marta
-

Na prawdę polecam wątek zamknięty Dzięki naszej Prowadzącej (bardzo miłej koleżance) ale za to wymagającej,...
~Monika Jankowska
-

Warto, Warto !!!! wątek zamknięty Bardzo polecam wszystkim Paniom, które chcą sie trochę rozerwać, a przy...
~Kasia
-

super wątek zamknięty Prowadzaca rewelacyjna, stale sie rozwija!! Bardzo mily nastroj na zajeciach.
~yasmine
-

dodano: 7 lutego 2008

Kama - opinia wątek zamknięty Polecam zajęcia w Zafirah School of Belly Dancing - kameralne grupy oraz...
~Kama
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry