Widok
Nowa Janowska
W sąsiedztwie inwestycji znajduje się nowoczesne centrum handlowe, rekreacyjne, usługowe i gastronomiczne, a w najbliższej okolicy dostępne są placówki edukacyjne i służby zdrowia. Miłośnicy aktywnego trybu życia na pewno wykorzystają sąsiedztwo Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego.
Janowska jest także dobrze skomunikowana z resztą Trójmiasta - szybko można stąd dojechać do centrum Gdyni, wyjechać na obwodnicę oraz w kierunku Półwyspu Hel i Słupska.
W ramach inwestycji powstał ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Na torach praktycznie
Nigdzie nikt nie podaje, że od krawędzi parkingu do torów SKM z Wejherowa do Gdyni jest jakieś 10m. Zaraz za nimi zajezdnia SKM gdzie kierownicy pociągów uwielbiają trąbić w nocy między sobą. Powodzenia z otwieraniem okien i zeskrobywaniem rdzy z samochodów. (polecam google maps...)
Lokalizacja TRAGICZNA
Na stronie podają że widok na las....hmm....może 5 km dalej bo tuż za oknami torowisko, rdza i ogólny smutek. Rozkład mieszkań tragiczny. Korytarz jednego z mieszkań jest wąski i długi na 4 metry. Byłem zainteresowany kupnem mieszkania tam ale jak zobaczyłem układy mieszkań i okolice to odpuściłem. NIE POLECAM.
Kupiłam mieszkanie, o którym piszesz, korytarz jest długi, ale szeroki, więc przestrzeń jest do wykorzystania. Sprzedały się już wszystkie mieszkania w tym pionie, więc układy mieszkań jednak się podobają. Co do widoku na las - nigdzie na stronie Targo nie znalazłam takiej informacji... Chyba pomyliłeś inwestycje :) Ja polecam!
widok na las
oczywiscie ze jest widok na las w, jak wyjdziesz w strone Bodegi.
mieszkania super wykończone jeszcze takiego dewelopera nie widzialam aby nie bylo sie do czego przyczepic, piekne klatki schodowe jestem w glebokim szoku ze tak ladnie jest to wykonczone
a lokalizacja swietna 5 min do autobusu, kolejki biedronka szkola przedszkola
mieszkania super wykończone jeszcze takiego dewelopera nie widzialam aby nie bylo sie do czego przyczepic, piekne klatki schodowe jestem w glebokim szoku ze tak ladnie jest to wykonczone
a lokalizacja swietna 5 min do autobusu, kolejki biedronka szkola przedszkola
Też tam kupiłem mieszkanie, jest świetne. A jeśli chodzi o układ to wszystko zależy od tego jak właściciel je urządzi. Ja już prawie kończę remont i jestem bardzo zadowolony, 5 min do kolejki skm. widok z okien wcale nie jest na tory, tylko na znajdujący się w oddali las. Budynek ogrodzony co też jest atutem.