Widok

Nowa Letnica

Inwestycja powstać ma w dzielnicy, która położona jest niedaleko centrum Gdańska, a jednocześnie blisko plaży w Brzeźnie. W ostatnich latach tereny te przeszły dużą metamorfozę, a budowa obszernej inwestycji mieszkaniowej ma być jej kolejnym krokiem.

W ramach inwestycji planowana jest budowa 2500 mieszkań. W pierwszym etapie powstać ma budynek ośmiokondygnacyjny, Kolejne będą wyższe 11-, 18- ...
więcej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

przesada

Jak na razie woda w garażach została usunięta, czynsz za miejsce postojowe znacznie obniżono. Proszę więc poczytać całość forum Nowa Letnica.
To jedyne ze znanych mi gdańskich osiedli, gdzie odległość miedzy blokami jest tak duża a wolna przestrzeń przeznaczona na zieleń. Cieszę się, że tu kupiłam mieszkanie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Modna dzielnica

niebawem będzie, a malkontentom mówimy dość
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dla mnie Gdańsk piękniej

a nie traci charakter. Byłeś gdzieś za granicą w dużym mieście? Bo chyba nie jeśli tak mówisz. Gdańsk rozkiwta o czym świadczy choćby najazd turystów, to jedno z najbardzoej polecanych pożądanych i odwiedzanych miast Europy o d 2 lat!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam sie. Równiez sie ciesze , że kupiłam tam mieszkanie. Bedzie pięknie :) Czekam na odbiór bud.B
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Osiedle ładne, nie ma co mówić. Poza tym jesteśmy w mieście.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Przyjemne i ladne osiedle

Minęlo pól roku, a w Nowej Letnicy nie mozna kupic mieszkan - rezerwacje, najblizsze terminy "ostatków" za ponad dwa lata...W przyszlym roku rusza wielka inwestycja koło stadionu. Tak to jest sugerowac sie opiniami zazdrosnych trolli z obrzezy Gdanska, lub mieszkancow "cudownej" syfiastej wielkiej plyty. Ci co kupili-gratulacje, innym doradzam Atal i ktos tam jeszcze ma budowac niedaleko w przyszlosci, wiec radze sie pospieszyc. Osiedle wyglada naprawde fajnie - zielen, jasna kolorystyka, przestrzen, blisko do morza, tunelu, stadionu, centrum, Wrzeszcza. I nie smierdzi jak w Zajezdni Wrzeszcz z oczyszczalni sciekow. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nadmorski zaułek w centrum miasta

Super lokalizacja i piekne osiedle - z monitoringiem, miejscami parkingowymi w bryle budynku, portierem, systemem smart ,panelami fotowoltalicznymi na dachu, placami zabaw, nowoczesnymi windami. Juz wyglada niezle, a jeszcze nie skonczyli. Ceny poszly sporo w gore. Bezpieczna odleglosc od terenow "podmoklych" jak atal itp.Jedyna interesujaca oferta w tej okolicy - blisko i do morza i do stadionu,centrum. Jest pieknie!:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

dobry pomysł na tą dzielnicę. Na pewno szybko zrobi się moda na Nową letnicę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak ktoś lubi mecze i chce mieć blisko na stadion

to będzie zachwycony, przecież z tego osiedla na stadion to jest dosłownie rzut kamieniem:_)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

i nad morze:-). jak mieszkania? bo się poważnie zastanawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Te linie wysokiego napięcia przy Trzech Żaglach nikomu przecież nie przeszkadzają, bo są puszczone pod ziemią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czy mają na nazwisko Adamowicz ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest teraz taka promocja grudniowa w robygu, ze jak sie kupi mieszkanie to miejsce parkingowe sprzedają za pól ceny, całkiem niezle
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

warto zaczekać do promocji wiosennej, ... mają być miejsca parkingowe w cenie mieszkania ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

:)

ja jestem właściwie non stop i codziennie w tych rejonach jestem.nic nie śmierdzi i nie ma brzydkich zapachów
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

ani gigantyczne ani blokowisko

wejdź na ich stronę i sam sie przekonasz. maja plan osiedla a tam jest wszystko narysowane czarno na białym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

serio?

bloki bedą, zgoda, ale ze sporymi odstępami i wcale nie dużo ich. Jak na dzisiejsze "standardy" budowlane będzie kameralnie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

kierunek fajny

zresztą fajny kierunek w stronę morza na jakiś potencjał, a na tym osiedlu go czuć.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Człowieku żyjesz w mieście i to wielkim. Wiec pomyśl światowo! jak na miasto to są spore odległości. Poza tym blisko będziesz miał do osiedlowych sklepików . A to jest duży plus. Jak dla mnie ok . Oby takich osiedli było więcej
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jeden z największych w Gdańsku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry