Widok

Nowa Letnica

Inwestycja powstać ma w dzielnicy, która położona jest niedaleko centrum Gdańska, a jednocześnie blisko plaży w Brzeźnie. W ostatnich latach tereny te przeszły dużą metamorfozę, a budowa obszernej inwestycji mieszkaniowej ma być jej kolejnym krokiem.

W ramach inwestycji planowana jest budowa 2500 mieszkań. W pierwszym etapie powstać ma budynek ośmiokondygnacyjny, Kolejne będą wyższe 11-, 18- ...
więcej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

byłem na targach expo

i powiem Wam że oferta robyga na te właśnie mieszkania w tej dzielnicy prezentowała się bardzo fajnie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mieszkam na Nowej letnicy juz od 2 tygodni. Bardzo sie ciesze,ze kupilam tu mieszkanie. Za rok-dwa jak sie wiecej zabuduje to bedzie piekne osiedle. A mieszkania sie sprzedaja w ekspresowym tempie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

to prawda, Nowa letnica to ciekawa propozycja na osiedle w zasadzie blisko zatoki. Nazwa osiedla równniez miła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Anonim: bardzo agresywnie reklamujesz to osiedle dyskutując sam ze sobą pisząc z różnych IP. Słabe to, myślę, że ludzie sami sobie wyrobią opinię...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

ten smart house to im się udał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zofia

Piękne osiedle! Odczarowało nieco "stary" wizerunek Letnicy i wydobyło jej walory (bliskość morza, stadionu, obwodnicy, tunelu, Centrum). Jeszcze jakiś park by się przydał. Jak dla mnie extra. :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

starowiejska

Tylko drogę by już mogli otworzyć... Robyg zablokował przejazd na kilka długich m-cy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skończa budowę to i droga się pewnie pojawi. Dzielnica i osiedle naprawdę przemiłe!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Domki z chrustu

A w czym mamy mieszkać? W szałasach?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słyszałam, że ma powstać strefa coworkigowa - dobry pomysł. Pracuje zdalnie a mogę wyjśc do ludzi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odkrywajmy dzielnicę! Letnica naprawdę piękna a osiedle udało sie Robygowi!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę że dobrze sie nazwałeś / nazwałaś - Dylczyzm pełen w tym co piszesz! Bardzo dobrze ze robyg buduje bo przynjamniej ludzie mają gdzie mieszkać!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

przed wczorajszym meczem lechii z lechem poznan, pokręciłem się wokół stadionu na letnicy i trafiłem na to osiedle, super pomysł z tą lokalizacją, tak wszyscy mówili że letnica jest blee a robyg udowodnił, że nie jest to prawdą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Anonimie: nikt poważnie nie bierze twojego zachwalania tego osiedla. Pracujesz w Robygu czy ktoś ci płaci za te bzdury, które piszesz :-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobry pomysł z tą strefą do pracy. Znajoma mieszkała 4 lata w Holandii a tam to standard
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja szukam mieszkania od wynajęcia na rok max. półtora. I najchętniej wynająłbym mieszkanie na tym osiedlu. Byłem, widziałem, podoba mi się
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

cieszę się że Robyg podąża w Gdańsku światowym trendami!Ta strefa jest tego najlepszym przykładem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

A gdzie nie ma korków! Za chwile na pewno będą lepsze udogodniennia jak budowa w okolicy sie skończy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bylejakość marudzenia

mnie przeraża a robygowe mieszkania funkcjonalne są.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry