Widok

Nowa Letnica

Inwestycja powstać ma w dzielnicy, która położona jest niedaleko centrum Gdańska, a jednocześnie blisko plaży w Brzeźnie. W ostatnich latach tereny te przeszły dużą metamorfozę, a budowa obszernej inwestycji mieszkaniowej ma być jej kolejnym krokiem.

W ramach inwestycji planowana jest budowa 2500 mieszkań. W pierwszym etapie powstać ma budynek ośmiokondygnacyjny, Kolejne będą wyższe 11-, 18- ...
więcej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale to osiedle na prawdę znacznie poprawia estetykę całej okolicy. Księżycowy krajobraz tej części Letnicy może wkrótce zacznie przypominać miasto. Natomiast budowane nieco dalej osiedle Przystań Letnica, niestety sprawia kiepskie wrażenie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

wydaje mi się, że mieszkańcy mogą docenić tą strefę coworkingową. budowanie przestrzeni w której można pracować ale jednocześnie być blisko domu jest genialnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację, wydaje Ci się ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może puszczą nad morze...

Linia SKM do Nowego Portu przez lata była nierentowna, dlatego ją zlikwidowano. W obecnych czasach praktycznie każda rodzina posiada samochód lub dwa, jazda SKM-ką na tej linii sprawdza się jedynie podczas meczów LG.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chyba nie będziesz rzucał z okna ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

na robygowej stornie

mignęła mi jakaś promocja mieszkań na tym osiedlu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak na moje oko

To 80% wszystko na jedno kopyto z 2 osoby może to piszą na zmianę..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Twój kolega z pracy?
Całkiem prawdopodobne, że kolega pracujący razem z Tobą w Robygu wynegocjował nieco lepsze warunki, niż wszyscy spoza tej firmy ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

W życiu nie wybrałbym innego miejsca do mieszkania. Można sobie róznie mówić o dzielnicy ale lokalizacja jest więcej niz atrakcyjna. Dzielnica się rozwija, jakby co to zawsze można wynająć. Ale na razie nawet o tym nie myślę. Teraz w okolicy JWC rusza tez z budową, jest popyt na te lokalizacje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Uwierzysz? '... są tacy, którzy wybrali inne miejsce do mieszkania :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Faworyt ze względu na lokalizację. Na dziś szału nie robi, ale za kilka lat to będzie bardzo atrakcyjna dzielnica. No i inwestycyjnie dobry ruch, ceny napewno pójdą w górę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pieknie

Przyjemnie będzie spojrzeć, jak ta okolica wreszcie się zmieni. Podoba mi się projekt osiedla Nowa Letnica niestety raczej nie mam zdolności kredytowej, ael ciagle mi to chodzipo głowie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Już zazdroszczę tym, którzy w inwestycji Nowa Letnica będą mieli widok na Zatokę Gdańską szykuje się piękne osiedle!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

piękna inwestycja

Bardzo podoba mi się ta inwestycja i Robyg w ostatnim czasie pokazuje, że jego inwestycje są najciekawsze w Gdańsku. Odwiedziłem wszystkie, wrażenia są jak najbardziej pozytywne!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

hehehehehe

odkrywa niwe fajne miejscowki;D Ludzie zostali w wiekszosci wysiedleni z Letnicy w latach 60 z powodu skazenia. To teren przemyslowy, zasyfiony i smierdzacy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

robygowi trole

kazali pisac swoim pracownikom to pisza ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

do pracownikow ROBYG

Skoro juz kazali wam komentowac ten art, to badzcie bardziej kreatywni! W kazdym poscie: 'fajna opcja', albo 'calkiem niezle'. Zalosni jestescie:)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja jako stary gdańszczanin nie mogę uwierzyc, jak zmieniła się ta okolica - w przeciągu zaledwie paru lat! Bardzo mi się tam teraz podoba, a córka bierze w przyszłym roku ślub - chcielibyśmy z rodziną zrobić młodym prezent w postaci swojego własnego M, może na tym osiedlu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry