Widok

Nowa Letnica

Inwestycja powstać ma w dzielnicy, która położona jest niedaleko centrum Gdańska, a jednocześnie blisko plaży w Brzeźnie. W ostatnich latach tereny te przeszły dużą metamorfozę, a budowa obszernej inwestycji mieszkaniowej ma być jej kolejnym krokiem.

W ramach inwestycji planowana jest budowa 2500 mieszkań. W pierwszym etapie powstać ma budynek ośmiokondygnacyjny, Kolejne będą wyższe 11-, 18- ...
więcej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wież nie będzie bo Robyg nie distał zgody urbanistycznej. Temat jeziora Zaspa to pomury temat za który kilka osób powinno odpowiedzieć przed sądem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak jest z sąsiadami? My właśnie podpisaliśmy umowę i nie możemy się doczekać przeprowadzki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi się tu świetnie mieszka. Polecam wszystkim, którzy się zastanawiają i proszę nie słuchać malkontentów, którzy mają ból **** bo nie stać ich na własne M
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

no nawet w londynie bieda mieszka na obrzezach a w centrum bogacze, a w polsce sie wmawia ze obrzeza sa super , heheheh to se w korkach stoj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi się tu bardzo podoba - mieszkają na jednym ze starszych etapów moi znajomi i bywam tam wielokrotnie, nic nie śmierdzi. Osobiscie szukam też czegoś dla siebie i chyba też postawię na NL. Dobry stosunek jakości do ceny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

bardzo fajne osiedle, polecamy :) mieszkamy tu od dwóch miesięcy i póki co - nic specjalnie nam nie przeszkadza, może poza kilkoma sąsiadami, którzy ewidentnie wyszli z lasu ;)

Czy Nowa Letnica nie wydaje się wam wielkim, typowym blokowiskiem? Praktycznie, w okolicy nie ma zielonych terenów, żeby pobiegać, pospacerować. Najbliżej chyba do parku nad zatoką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

mi tu nic nie śmierdzi - wręcz przeciwnie, mam pachnące i piękne mieszkanie, o którym zawsze marzyłam; strasznie mnie wkurzają frustraci, którym się ewidentnie nudzi i wylewają wiadro pomyj na kogokolwiek i cokolwiek czego zazdroszczą. weźcie się do roboty i kupcie coś swojego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

wystarczą szczelne okna

i nie ma problemu; a w lato powietrze nie stoi tak bardzo, wiec mozna swobodnie funkcjonowac...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nic nie czuć

a jeśli czuć, to w całym gdańsku - na prawdę, bez przesady; smog jest dużo bardziej dokuczliwy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkania blisko morza...

więc jedyne co czuć to bryza morska, o ile kogoś stać na mieszkania na wyższych kondygnacjach. Można też na Zatokę popatrzeć, czego z innych dzielnic raczej nie doświadczycie. Polecam, ale tylko w blokach z całodobowa ochroną u Robyga, bo w pozostałych zdarzają się kradzieże, wiedząc, że mieszkańcy to raczej ludzie zamożni. Taki kraj niestety. Mimo wszystko polecam, super lokalizacja i standard.

tak jest i tyle

mam dom i 2 mieszkania , a ten projekt jest niczym z moskwy.

są też i inni developerzy

Zapachy chemiczne

Port Service pozostaje bezterminiwo.

tylko,żeby słoiki się pomeldowały....
do góry