Widok

Nowa Letnica

Inwestycja powstać ma w dzielnicy, która położona jest niedaleko centrum Gdańska, a jednocześnie blisko plaży w Brzeźnie. W ostatnich latach tereny te przeszły dużą metamorfozę, a budowa obszernej inwestycji mieszkaniowej ma być jej kolejnym krokiem.

W ramach inwestycji planowana jest budowa 2500 mieszkań. W pierwszym etapie powstać ma budynek ośmiokondygnacyjny, Kolejne będą wyższe 11-, 18- ...
więcej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

dają też wodę, kawę i czekoladki

a jak kupisz mieszkanie to kubek, winko i parasolka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

he he he he :)
Dark, Jarek, kat, kati, d, i inny anonimie widzę, że mieszkasz na wielu, robygowych osiedlach :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem negatywnych komentarzy, nam się mieszka tu bardzo dobrze... Chyba większość osób, które komentują to osiedle widziało tylko na tej stronie. Polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

dobre :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

standardem jest zeby mieszkac 4 lata?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a noge ma do czego ten Robyg? Pytam, bo myslimy o inwestycji dla naszych dzieci, nad morzem

i bardzo nam sie ta inwestycja spodobala, zakochalismy sie w Letnicy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak?

i co ci jeszcze mignelo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

o tak, wszyscy mieszkancy pamietaja proces ich neutralizacji :)

mozna powiedziec ze teraz to ziemia lepsza niz niejedna uprawna na wsi ! Robyg gora !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

:D

rbygi siedza i wpisami zalewaja internet
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepszą jest bowiem rzeczą, żeby dzieci ciebie prosiły, niż żebyś ty patrzył na ręce swoich synów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podobno popioły w jeziorze są znutralizowane, poza tym jezioro jest oddalone od osiedla
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

jesli park to moze

jezioro Zaspa, zasypane tysiacami ton popiolu z pobliskiej elektrocieplowni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajny pomysł pod warunkiem, że zakupu dokonasz bez kredytu i nie pochłonie on wszystkich Twoich oszczędności
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jako stary gdańszczanin nie mogę uwierzyc, jak zmieniła się ta okolica - w przeciągu zaledwie paru lat! Bardzo mi się tam teraz podoba, a córka bierze w przyszłym roku ślub - chcielibyśmy z rodziną zrobić młodym prezent w postaci swojego własnego M, może na tym osiedlu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

do pracownikow ROBYG

Skoro juz kazali wam komentowac ten art, to badzcie bardziej kreatywni! W kazdym poscie: 'fajna opcja', albo 'calkiem niezle'. Zalosni jestescie:)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

robygowi trole

kazali pisac swoim pracownikom to pisza ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehehehehe

odkrywa niwe fajne miejscowki;D Ludzie zostali w wiekszosci wysiedleni z Letnicy w latach 60 z powodu skazenia. To teren przemyslowy, zasyfiony i smierdzacy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

piękna inwestycja

Bardzo podoba mi się ta inwestycja i Robyg w ostatnim czasie pokazuje, że jego inwestycje są najciekawsze w Gdańsku. Odwiedziłem wszystkie, wrażenia są jak najbardziej pozytywne!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry