Widok

Nowa Niepołomicka

Osiedle powstaje w lokalizacji, która intensywnie rozwija się pod kątem budownictwa mieszkaniowego. W ostatnich latach wokół powstało kilka dużych osiedli, a wraz z nim osiedlowe sklepy oraz lokale usługowe. Niedaleko jest stąd także do jednego z największych w Gdańsku węzłów handlowych.

Do centrum miasta zjechać można al. Armii Krajowej. Poruszanie się komunikacją miejską ułatwia pętla ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Analizując moje kontakty z Domestą, mogę to włożyć między bzdury. Zachowuj się jak człowiek, to będziesz traktowany jak człowiek.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

biuro sprzedaży

Niestety w pełni się zgadzam ! Ostatnio weszłam się o coś zapytać zostałam przywitana szerokim uśmiechem, po czym jak dodałam, że jestem jedną z mieszkanek nagle uśmiech zniknął z twarzy i usłyszałam chłodne ,, słucham?" Przykre..ale prawdziwe.
Ale poza obsługą.. mieszkanka ładne tylko ,,podłoże" parkingu to dramat. Zimą będzie dzwon na dzwonie na tych kratkach jak przymrozi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

kupiłeś, więc spier...

Dział handlowy jest miły do czasu podpisania umowy, potem "spier...j, nie dzwoń, nie zawracaj d*py". Kupa bezczelnych ignorantów, którzy mają się za panów i władców, a brakuje im podstawowych zasad kultury handlu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

wychodzi 7-8zł/m2 + hala garażowa jak ktoś ma ok 50 zl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są chyba dwie. Wpisz nowa niepolomicka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć wszystkim :) kupiliśmy mieszkanie na osiedlu nowa Niepołomicka chciałbym zapytać sasiadow czy może została już utworzona jakaś grupa na fejsie żeby wymieniać się chociażby jakimiś ciekawymi informacjami :)

Pozdrawia ✌
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękujemy reklamodawcom
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mieszkaniec budynku nr 1

W kwietniu odebrałem mieszkanie, odbiór przeszedł bez większych zastrzeżeń. Jestem zadowolony z jakości wykończenia. Deweloper bezproblemowy, a to duży plus! To już moje drugie mieszkanie zakupione u tego dewelopera. Polecam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

ehhh szkoda, no ale dziekuje za informacje :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety jeszcze nic nie wiadomo

A czy moglibyscie powiedziec ile wynosi czynsz? Kupuje mieszkanie w bloku nr 3 i zapewniano mnie, ze srednio wychodzi 7 zl/m2.
Jak to wyglada u Was?

Odebrałam mieszkanie i wszystko było ok. Niestety byłam następnego dnia w mieszkaniu i pojawiły się pęknięcia na ścianie w sypialni i ścianie , gdzie ma być kuchnia

Dajcie proszę znać jak przebiegły odbiory mieszkań :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje za odpowiedź :) dołączyłam do grupy na fb, o ile oczywiście to jest ta (2 os w grupie)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy sąsiadów do grupy na fb : mieszkańcy osiedla nowa Niepołomicka 1 :)
Ja dostałam informacje, że będą się kontaktować 16.04, ponieważ oddają teraz jeszcze inne osiedle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Termin odbioru mieszkań

Czy dział aranżacji kontaktował się już z Państwem, w celu umówienia się na termin odbioru mieszkania?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

odbiory maja być od 16 kwietnia więc póki co ciężko się wypowiedzieć

Jak się mieszka na Nowej Niepołomickiej?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie totalna bzdura tylko brak Pana wiedzy .. te rejony należą do dzielnicy CHEŁM
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0