Widok

Nowa restauracja

Z całego serca nie polecam. Lokal bardzo ładny, niestety obsługa nigdy nie była w podobnym miejscu i nie wie jak się zachowywać. Jedzenie za te pieniądze na prawdę słabe. Z 6 dań na karcie dostępne aż 2. Sprawdźcie sami :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 15

Bazylia ? Ten lokal zawsze kojarzyć mi się będzie z brudem smrodem muchami w jedzeniu oraz obsłudze która wiecznie przeklina I pali papierosy przed lokalem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Duzo smaczniejsze jedzenie jest w restauracji Bazylia , za bankiem 300m dalej po lewej stronie . Kulturalna obsluga i puszysta Pizza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

hamburger (ponoć 100 proc wołowiny ) a przypominał bardziej podeszwę od przechodzonego buta, w smaku niestety nie wiem bo zalany był jakimś sosem na bazie octu i czegoś sero-podobnego - także dostałam niestrawności. Mój mąż również twierdził ze to co dostał delikatnie mówiąc było mało smaczne....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

A czym tak bardzo sie zawiedliście?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niedawno z mężem odwiedziliśmy naszą restauracje, niestety zawiedliśmy się oboje - miejsce mocno przereklamowane
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem innego zdania, wykwintnie podane potrawy w barze mlecznym słoneczny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeciętna stołówka bez wyrazu i klimatu. Smętna kawa! Jedzenie gorzej niż przeciętne! Zapraszam do Azzuro by się podszkolić!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli chcecie wypić pyszną kawę i zjeść naturalne lody w różnie połączonych smakach np czekolada z borowików, naturalna śmietanka, fantastyczne sorbety, to bardzo polecam Cafe Pistacja w Rewie z cudownym widokiem na morze z tarasu, a w Gdyni na Strzelców kawiarnię Paulo. Jakość na najwyższym poziomie i przede wszystkim bez konserwantów, naturalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dla mnie nowością zawsze są restauracje, które po raz pierwszy odwiedzam i tak też było w ten weekend. Pojechaliśmy sobie na Kołobrzegu z myślą zjedzenia przepysznej rybki. Szukaliśmy restauracji na promenadzie i swoją lokalizacją, wystrojem, jak i widokiem przyciągnęła nas restauracja My Fish i trzeba przyznać, że tutaj wybieranie miejsca ze względu na wygląd wyszło nam na dobre, bo rybka przepyszna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skoro już mowa o różnych restauracjach, to znacie takie miejsce, jak Kuchnia Wielosmakowa w Trzęsaczu? Może ktoś z Was miał już okazję tam być? W wakacje będziemy sprawdzać sobie różne miejsca i zależy nam na tym, aby pójść tam, gdzie są bardzo dobre opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogą liczyć głównie na przejezdnych ,lokalni co znają klimaty panujące omijają z daleka .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam , pysznie i bardzo przytulnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taka prawda znam Tych ludzi i wiem jedno jak Ci nie dadza to Ci nie zabiora a takie oszczerstwa to cios ponizej pasa bardzo nieladnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Halo ,halo ....ćwoku. Takich tekstów się nie wali ,a na pewno nie anonimowo. Jeżeli masz chociaż jedno jajo w swojej mosznie, to powiedz to w twarz lub się przedstaw. Sfrustrowanych ,nie kochanych ,nie dowartościowanych ,zakompleksionych ,zazdrosnych TROLI w necie mamy po ,,kokardę" Możesz nie lubić Mirka ,bo pewnie dostałeś kopa w zad pod Biedronką jak zbierałeś nachalnie na piwo ,ale nie czepiaj się dzieci ,bo to słabe jest. Pewnikiem to do ciebie nie przemówi ,bo do takich trolli przemawia tylko trampek na mordzie ,ale zastanów się i pomyśl ...nie jesteś w necie anonimowy ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To co piszesz anonim to już naprawdę przekracza ludzkie pojęcie! Weź się opanuj i zachowaj takie rzeczy dla siebie , a nie wypisujesz takie coś na forum jeśli pewnie są i tak nie prawdą! A jeśli nawet i prawda to wyjaśnia się takie sprawy osobiście z rodzicami a nie na forum wypisywać!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda jego syn ma to po ojcu ukradl mi zegarek g-shoch i bluze nike-a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie wypowiadaliśmy się wcześniej na forum pod Państwa komentarzami z paru powodów. Uważamy, że każdy ma prawo do swojej oceny naszej restauracji ma prawo podzielić się tą opinią z innymi.
Dwa – rzeczywiście pierwszy weekend nie był udany, dużo rzeczy nie wyszło tak jak planowaliśmy i wdarł się chaos i ogólne zamieszanie. Pracownicy z wielkim doświadczeniem zawiedli a sytuację ratowali Ci którzy dużego doświadczenia nie mieli. Nie zadziałał prawidłowo nasz program do zamówień a terminal płatniczy odmówił posłuszeństwa. Potrafimy przyznać się do błędów, potrafimy wyciągnąć z nich wnioski i je naprawić.
Wszystko prosperuje teraz bez zarzutu, a klienci wychodzą zadowoleni. Ale nadal pracujemy nad tym, aby wszystko działało na 100% i było perfekcyjne a każdy szczegół został dopieszczony.
Zawsze jednak jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę, gdyż chcemy aby wszyscy mieszkańcy Bojana czuli się u nas wspaniale.
Niestety na forum pojawiły się opinie pod adresem mojego męża, która nie są zgodne z prawdą, są obraźliwe i są jednym wielkim kłamstwem.
Osoba pod trzema różnymi nikami ( anonim1, anonim m i darek) ale jednym adresem IP dopuściła się pomówienia i szerzenia nieprawdy. Na takie zachowanie nie będziemy przymykać oka i nie pozwolimy aby ktoś nas oczerniał. Sprawa została zgłoszona na policję w Szemudzie i niestety drogi Panie spotkamy się w sądzie. Zobaczymy czy tam też będzie Pan takim bohaterem kiedy będzie Pan występował pod swoim imieniem i nazwiskiem i nie będzie Pan anonimowy.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież w jakimś wątku było, że szefem jest ten pan, a ta pani spełnia jego marzenie o restauracji!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odezwał się troll któremu radość sprawia robienie przykrości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie strasz nie strasz bo się zes*asz...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry