Widok

Nowa restauracja

Z całego serca nie polecam. Lokal bardzo ładny, niestety obsługa nigdy nie była w podobnym miejscu i nie wie jak się zachowywać. Jedzenie za te pieniądze na prawdę słabe. Z 6 dań na karcie dostępne aż 2. Sprawdźcie sami :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 15

Mogą liczyć głównie na przejezdnych ,lokalni co znają klimaty panujące omijają z daleka .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skoro już mowa o różnych restauracjach, to znacie takie miejsce, jak Kuchnia Wielosmakowa w Trzęsaczu? Może ktoś z Was miał już okazję tam być? W wakacje będziemy sprawdzać sobie różne miejsca i zależy nam na tym, aby pójść tam, gdzie są bardzo dobre opinie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie nowością zawsze są restauracje, które po raz pierwszy odwiedzam i tak też było w ten weekend. Pojechaliśmy sobie na Kołobrzegu z myślą zjedzenia przepysznej rybki. Szukaliśmy restauracji na promenadzie i swoją lokalizacją, wystrojem, jak i widokiem przyciągnęła nas restauracja My Fish i trzeba przyznać, że tutaj wybieranie miejsca ze względu na wygląd wyszło nam na dobre, bo rybka przepyszna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli chcecie wypić pyszną kawę i zjeść naturalne lody w różnie połączonych smakach np czekolada z borowików, naturalna śmietanka, fantastyczne sorbety, to bardzo polecam Cafe Pistacja w Rewie z cudownym widokiem na morze z tarasu, a w Gdyni na Strzelców kawiarnię Paulo. Jakość na najwyższym poziomie i przede wszystkim bez konserwantów, naturalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przeciętna stołówka bez wyrazu i klimatu. Smętna kawa! Jedzenie gorzej niż przeciętne! Zapraszam do Azzuro by się podszkolić!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem innego zdania, wykwintnie podane potrawy w barze mlecznym słoneczny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niedawno z mężem odwiedziliśmy naszą restauracje, niestety zawiedliśmy się oboje - miejsce mocno przereklamowane
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czym tak bardzo sie zawiedliście?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hamburger (ponoć 100 proc wołowiny ) a przypominał bardziej podeszwę od przechodzonego buta, w smaku niestety nie wiem bo zalany był jakimś sosem na bazie octu i czegoś sero-podobnego - także dostałam niestrawności. Mój mąż również twierdził ze to co dostał delikatnie mówiąc było mało smaczne....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Duzo smaczniejsze jedzenie jest w restauracji Bazylia , za bankiem 300m dalej po lewej stronie . Kulturalna obsluga i puszysta Pizza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Bazylia ? Ten lokal zawsze kojarzyć mi się będzie z brudem smrodem muchami w jedzeniu oraz obsłudze która wiecznie przeklina I pali papierosy przed lokalem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do ~W słaba reklama, każdy wie jak jest
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytałem tę opinię negatywy i myślałem że są złośliwe ale niestety wiele się zgadza. Nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tzn. której nie polecasz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sr*zylia chyba haha,to sie nadaje tylko do zamkniecia przez sanepid
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie totalną nowością, którą całkiem niedawno odkryłam jest Bistro My Fish w Kołobrzegu i jestem zachwycona tym, jaką posiadają kuchnię. Nawet nie macie pojęcia (jeśli nie próbowaliście), jakie mają super przyrządzone ryby. Jeśli tylko będziecie w Kołobrzegu to nie możecie przejść obojętnie obok tej restauracji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dowoza do bojana ze tu piszesz
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kiedy ostatni raz bylas w Bazyli? Opinia wyssana z palca widac promujesz konkurencje.Ciekawe ile ci płacą. Pracuje w Bazylii mila pani ktora swietnie gotuje.Nie narzekam na zaden brud ani muchy...Zreszta lokal jest tak malutki ze trzeba sie niezle nagimnadtykowac zeby zawsze bylo ok.Ta kobieta ma nie lada zadanie zeby wszystko grało i naprawde daje radę. Jedzenie ma pyszne ....Szacun.Pozdrawiam wlascicielke tak trzymać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czesto jadamy w roznych restauracjach,w Trojmiescie i poza(podkreslam restauracjach,nie w barach lub pizzeriach) i szczerze polecamy. Jedzenie na bardzo wysokim poziomie. Zurek przepyszny,rybka bardzo dobra, i reszta dan ktore jedlismy rowniez. Naprawde warto. Pozdrawiamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Byliśmy raz w knajpie w Bojanie i wiecej na pewno sie tam nie pojawie, Wolę Pod strzecha w Kielnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Bojano

Uwaga właściciele psów (6 odpowiedzi)

Uwaga właściciele psów Szczególnie apel kierujemy do mieszkańców ul. Miłej w Bojanie, w...

do góry