Widok

Nowa restauracja

Z całego serca nie polecam. Lokal bardzo ładny, niestety obsługa nigdy nie była w podobnym miejscu i nie wie jak się zachowywać. Jedzenie za te pieniądze na prawdę słabe. Z 6 dań na karcie dostępne aż 2. Sprawdźcie sami :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 15

hahahah szacun za brak kultury dla wlascicieli , a jedzenie syf.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepsze danie muchy na wynos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karczma w Kielnie serwuje pyszne dania każdy znajdzie coś dla siebie a do tego obsługa zawsze serdeczna i uśmiechnięta!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

najpyszniejsze co jadlam w Karczmie w Kielnie to skisle ogorki w smietanie"mizeria". Jakos nie zauwazylam aby ktos z obslugi byl serdeczny i chcial rozwiazac ten problem. Wrecz produkt oddany obsludze zostal doliczony do rachunku. Polecam koneserom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kolejny raz daliśmy szansę restauracji Czas i Smak w piątek. Nie powiem, Burger (co prawda 2X droższy niż w centrum Gdyni) i pierogi Ok, ale w całym miejscu śmierdziało g....m, jakby ktoś wylał szambo, co dziwne bo w toalecie takiego zapachu nie było, a niestety obsługa dała znać o swojej niekompetencji. Na pytanie o danie dnia otrzymaliśmy odpowiedź, że jest ryba talipua. To kolejny raz potwierdza, że niestety jakość nie idzie w parze z wygórowanymi cenami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Serio? Daj nazwę tego miejsca w Gdyni gdzie za 14 zł dostanę burgera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Makdonald
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żal.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napewno,ktos puscil baka,ot zagadka rozwiklana,ale ze tak dlugo sie blakal???????? Jedzenie burgerow moze powodowac wzdecia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam dzisiaj kolejny raz, ale po raz pierwszy zamówiłam danie dnia. Jak zwykle, nie zawiodłam się. Wszystko świeże, bardzo smaczne i w rozsądnej cenie. Szczerze polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

W Gdańsku pojawia się sporo nowych restauracji, ale czasem mam ochotę na coś mniej oczywistego niż jedzenie. Dlatego tak dobrze wspominam https://secretroomgdansk.pl/ mega sprawa, jeśli chcesz przeżyć coś z adrenaliną i oderwać się od codzienności. Fajne miejsce, konkretna rozrywka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Uwaga właściciele psów (7 odpowiedzi)

Uwaga właściciele psów Szczególnie apel kierujemy do mieszkańców ul. Miłej w Bojanie, w...

do góry